Krzyszto - ocena (1) nie zaznaczyłem gwiazdek w poprzedniej opinii Krzyszto Grażyna - ocena (1) Suuper, polecam warsztat Reetz Cor ,bardzo dobry kontakt, szkoda... Grażyna Piotr - ocena (1) Super firma, po kolizji bramy garażowej z dachem auta zajęli się wszystkim -... Piotr
Anka - ocena (1) Fachowiec w swojej dziedzinie, ceny bardzo przystępne, nie naciąga, szybko i... Anka Darek - ocena (1) Gorąco polecam. U Michała serwisuję już trzeci samochód marki Mazda(chociaż i... Darek Tomasz AudiA3 - ocena (1) Bardzo fachowa kadra mile jestem zaskoczony że w Sopocie znalazł się taki... Tomasz AudiA3 RaV - ocena (1) Serwis na bardzo wysokim poziomie. Za każdym razem usterka trafnie... RaV Piotr - ocena (1) Kolejny raz naprawiałem samochód. Wszystko zawsze lux Piotr Bystry - ocena (1) Bystry tylko z nazwy. Nic poza tym. Bystry Ostry45 - ocena (2) Ekipa z renoart jest naprawdę świetna i godna polecenia, kolejny raz... Ostry45 Marcin - ocena (1) Korzystam z usług od lat, jak zawsze profesjonalna obsługa, niezależnie czy... Marcin Piotr - ocena (1) Napiszę krótko.... Jestem pod wrażeniem i zaangażowania jak i podejściem do... Piotr nabak - ocena (1) Jak dla mnie super warsztacik. Fachwcy i wiedzą co robią. Nie ma ściemy i... nabak Rafał - ocena (1) W poniedziałek dzwoniłem w celu umówienia wizyty na wymianę oleju. Konsultant... Rafał Janusz - ocena (1) Wszystko sprawnie szybko no i fachowa obsługa. Gorąco polecam. Janusz Krzysiek. G - ocena (1) Jak zwykle czyli rewelacyjna obsługa klienta, szybka diagnoza, fachowa... Krzysiek. G Piotr - ocena (2) Tragedia. Zawiodłem się na tym serwisie. Może i do drobnych napraw się... Piotr Ela - ocena (1) Usługa wykonana szybko i profesjonalnie , pan Karol okazał się bardzo pomocny... Ela Andrzej - ocena (1) Nie polecam,auto po naprawie jest w jeszcze gorszym stanie niż przed naprawą. Andrzej ... - ocena (1) Obsługa na wysokim poziomie tanio szybko i skutecznie bardzo polecam ...