Adi - opinia (2) Nie wiem skąd takie opinie, chyba konkurencja. Serwisuje już u nich 4... Adi Adam SP - ocena (1) Korzystam z usług tego serwisu już od wielu lat. Zawsze służą radą i pomocą.... Adam SP Rafał - ocena (1) Kolejna wizyta , szybka diagnoza i usunięcie usterki. Firma godna polecenia Rafał
A - ocena (2) Wszystko super, szybki odbiór, miły i pomocny mechanik A Filip - ocena (1) Profesjonalna obsługa, przystępna cena za wykonanie serwisu pojazdu,... Filip Krzysztof - ocena (1) Zawsze na czas dobrze i solidnie Krzysztof Paulina - ocena (1) Serdecznie polecam! Korzystałam nie raz z warsztatu i pewnie jeszcze... Paulina Tomek - ocena (1) Rzetelny serwis. Po prostu fachowcy! Tomek Marcin - ocena (1) Korzystam z usług warsztatu od ponad dekady. Głowni pacjenci, to BMW e46 i... Marcin W204 1.5dci - ocena (1) Najlepszy Mechanik i Zespół nie tylko w 3miescie! Oby tak dalej! W204 1.5dci M - ocena (1) Najlepszy warsztat w Gdańsku M Karol - ocena (1) Kilkukrotnie już korzystałem z usług warsztatu i Pana Łukasza...zawsze... Karol Marcin - ocena (1) Fachowo i punktualnie. Pełen profesjonalizm Marcin Jacek - ocena (1) Volvo naprawione szybko i profesjonalnie, a cena za usługę była miłym... Jacek Edyta - ocena (1) Naprawa szybka, sprawna i bez problemów. Pełna profeska. szczerze polecam Edyta Jerrry - ocena (1) Pełen profesjonalizm, umiarkowana cena, Jerrry Anna - ocena (1) Z Panem Romanem współpracuję regularnie od kilku lat, zawsze pełen... Anna Basia - ocena (1) Super warsztat. Polecam!!! Zawsze pomocni i fachowi! Basia Paweł - ocena (1) Bardzo dobra obsługa i szybko zdjagnozowany pacjent polecam Paweł Patryk - ocena (1) Bardzo profesjonalny serwis. Usługa przeprowadzana idealnie od a do z. Na... Patryk