Mirek - ocena (1) Profesjonalna usługa. Pełne zaangażowanie. Polecam Mirek Klientka - ocena (1) We wrześniu robiłam auto w Gdyni. Szybko, sprawnie i przyjemnie. Polecam i... Klientka Maria - ocena (1) Przemiła obsługa, panowie z obsługi dziękuję za super szybką akcję z moim... Maria
Tomasz - ocena (1) Pełen profesjonalizm i podejście do klienta. Umówiłem się na konkretną... Tomasz Dorota - ocena (1) Super fachowa obsługa Pan Sławek stanął na wysokości zadania, od teraz moje... Dorota Jerzy - ocena (1) Za fachowość, za profesjonalizm, za miłą obsługę, za niespotykany porządek... Jerzy Damian - ocena (1) Najlepszy warsztat w Gdyni Damian Mateusz - ocena (1) Bardzo polecam Mateusz Michał - ocena (1) Wszystko na najwyższym poziomie. Michał Magda - ocena (1) Z czystym sumieniem mogę stwierdzić, że to najlepszy warsztat w jakim byłam.... Magda Maciej - ocena (1) Naprawdę super polecam Maciej Katarzyna - ocena (1) Super obsługa. Szybka, profesjonalna oraz mili pracownicy. Katarzyna . - ocena (1) dziękuję za pomoc! . Daniel - ocena (1) Solidnie naprawiony samochód Daniel kari - ocena (1) Bardzo miła obsługa. Najlepsza jakość usług. Dobra kawa w poczekalni. kari Martyna - ocena (1) Bardzo polecam pana Wojtka, zna się na rzeczy !! Martyna Gabrysia - ocena (1) Usługa wykonana szybko,sprawnie a przede wszystkim bardzo dobrze , p.Wojtek... Gabrysia Michał - ocena (1) Przyjemna obsługa i rzetelnie przeprowadzona naprawa blacharsko-lakiernicza.... Michał Karolina - ocena (1) Najlepszy warsztat. Wszystko sprawnie i dokładnie. Polecam wszystkim. Karolina Zbyszek - ocena (1) Usługa wykonana świetnie, samochód wygląda jakby nigdy nie uczestniczył w... Zbyszek