Maciek - ocena (1) Nie polecam!!!! Maciek Marcin. Passat b5 fl.kombi 130 koni - ocena (1) Szybko, sprawnie i konkretnie. Byłem dwa razy warsztacie . Za pierwszym razem... Marcin. Passat b5 fl.kombi 130 k Właścicielka Toyoty Yaris - ocena (1) Intermot Polecam z całego serca Naprawa samochodu po szkodzie bez zarzutu.... Właścicielka Toyoty Yaris
Łuki - ocena (1) Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Łuki Stefan - ocena (1) Usługa profesjonalna i terminowa. Przystępne ceny . Polecam !!! Stefan Katarzyna - ocena (1) Z serducha polecam ten warsztat, szybki termin w podbramkowej sytuacji... Katarzyna Peugeot 5008 - ocena (1) Profesjonalne podejście Panów mechaników no i oczywiście miała obsługa... Peugeot 5008 Piot M - ocena (1) Fachowa obsługa, rzetelność i profesjonalizm polecam Piot M Damian - ocena (1) Dziękuję chłopakom za ich profesjonalizm. Jak tylko pojawiły się pierwsze... Damian Alexander - ocena (1) Hej, jestem bardzo zaskoczony poziomem usług jaki świadczy Bobr serwis. Autko... Alexander Aleksandra - ocena (1) Witam! Do tego serwisu trafiłam z usterką układu hamulcowego! Naprawa... Aleksandra Magda - ocena (1) Kolejna wymiana w Aro-serwis zakończona sukcesemPan super mechanik naprawdę... Magda Angelika - ocena (1) Polecam serdecznie! Bardzo fachowy mechanik, wytłumaczy wszystko po kolei i... Angelika Zbyszek - ocena (1) Wszystko o co prosiłem panowie zrobili w rozsądnej cenie , zaproponowano mi... Zbyszek Stevan - ocena (2) Polecam ten warsztat. Szybka i Tania naprawa samochodu. Stevan Krzyś M - ocena (2) Bez problemu! Ten mechanik to prawdziwy ekspert! Zawsze szybko diagnozuje i... Krzyś M ŁukaszSz. - ocena (2) Pan mechanik wykazał się nie tylko imponującą wiedzą techniczną, ale także... ŁukaszSz. Aleksandra - ocena (1) Bardzo solidny warsztat. Jest w stanie usunąć każdą usterkę, z którą nie może... Aleksandra Adi - opinia (2) Nie wiem skąd takie opinie, chyba konkurencja. Serwisuje już u nich 4... Adi Adam SP - ocena (1) Korzystam z usług tego serwisu już od wielu lat. Zawsze służą radą i pomocą.... Adam SP