Corolla (1) Drogi Panie z Toyoty Corolli niestety takiej formy pseudo naprawy nie... Rozbicki krzysztoff Prawi3e skorzystalem (1) Drogi kliencie zostal Pan poinformowany ze nasz zaklad nie swiadczy naprawy... Rozbicki krzysztoff A ja jestem zadowolony (1) Bardzo wiele razy jezdzilem do Pana Brzostki z moim Citroenem Berlingo i... Maciek
M - opinia (1) Fachowy warsztat polecam każdemu właścicielowi Fiacika M Polecam (1) Polecam robiłem u nich kilka razy auto i było wszystko oki Marcin Polecam (1) Szybko, profesjonalnie, przystępne ceny. D :) (1) Właściwie to szukałem innego warsztatu obok ale tam było zamknięte a że mi... Arek SZCZERZE POLECAM! (1) Od wieeeeelu lat serwisuję swoje auta u p.Wójcika. Zawsze zadowolony :)))) Robert A. Nie ryzykuj! (1) oddałem samochód po stłuczce do naprawy, obiecano zrobic szybko i sprawnie.... jacek nowicki Bardzo solidna firma. (1) Naprawiałem Vw Golfa IV ,chłopaki podeszli do tematu bardzo profesjonalnie... PIOTR nie polecam (1) Zgadzam sie z opinią pana , który napisał o dopisywaniu godzin.Ja także... dorota Hamulce, kontrola pojazdu (1) Jestem bardzo zadowolony z naprawy przeprowadzonej przez te firmę. Naprawa... Paweł Hojnowski To nie stodoła (1) Wysoki poziom. Znają się na rzeczy, używają dobrych cześci i stawiają na... Artur Prawie skorzystałem (1) Miałem problem z toyotą land cruiser (chceck engine). Przyjeżdzam na umówione... Artur Gorąco polecam (1) W grudniu po stłuczce szukałem warsztatu i polecono mi Anro. Wybrałem... Łukasz POLECAM SERDECZNIE!!! (1) Polecam ten warsztacik każdemu.Pan Mateusz to naprawde uczciwy i solidny... Ewa POLECAM SERDECZNIE!!! (1) Od teraz wiem że to właśnie Panu Mateuszowi będę powierzała swoje... Anita Tłumiki to stanowczo ich hobby (1) Kilka razy miałem problemy z tłumikami, również w bardzo nietypowym... Andrzej Dobrze i tanio (1) Kupiłem swój bolid w komisie PM centrum , i tam go serwisuję. W komisie... Michał B NIE!!!!! (1) Jeden z gorszych moim zdaniem warsztatów w 3citu. Biorą pieniądze, czekasz na... X