Super Warsztat i miła obsługa (1) Bardzo dobry zakład, przystępne ceny i fachowa obsługa. Korzystałam pierwszy... Dawid Szczerze polecam! (1) Kompleksowa obsługa, kompetancja, szybkość, niezawodność i do tego dobre ceny... Piotr polecam (1) Trafiłem do tego serwisu dzięki opinii Amadeusza 31 i się nie zawiodłem.... maniek
Godni polecenia (1) Solidni i warci polecenia. Nie można też narzekać na ceny. D. Gorąco polecam (1) GORACO POLECAM Wlasnie ukonczylam kurs prawa jazdy ,kat B i jestem bardzoo... Malgorzata Marmurowicz Warszat godny polecenia (1) Samochód naprawiony szybko. Nie było problemu z częściami do mojego... Krystian Cud Malina! (1) Sympatyczna obsługa, przystojny właściciel. Fachowa obsługa, dostałam auto... Judyta Grzegorz - opinia (1) Naprawy blacharko lakiernicze wykonane BARDZO niedbale , próba wymuszenia... Grzegorz Polecam (1) Skorzystałem ponownie z usług serwisu i jak wczesniej byłem teraz też jestem... japonczyk Fatalnie .... (1) Nie polecam,niegrzeczny opryskliwy pan - kierownik.i złośliwiewiec. paweł Polecam. Szef zna się na samochodach, zwłaszcza fiatach. (1) Bardzo dobry warsztat. Polecam każdemu, kto nie lubi być naciągany. Ceny... Johny B spoko czoko (1) polecam deebo Gorąco polecam!!! Szybko Fachowo i tanio!!! (1) 30 października padła skrzynia w mojej ukochanej Felici. Autko było mi... Daniel Rosik MIle zaskoczony (1) po tym strzale ,nie myslałem że to się jeszcze da zrobic.Naprawde dziekuje... Adasko z Redy Jest dobrze. (1) współwłaściciel ma taki sam samochód jak ja, znają się na rzeczy, ceny w... leszek k. Bardzo Rzetelna Firma!! (1) super wspolpraca naprawde godni polecenia!! Marcin Omijać z daleka! (1) Jestem kompletnym laikiem w dziedzinie motoryzacji, co pseudo mechanicy -... Michał A Nie polecam!!! (1) Zbyt dlugi czas naprawy... zakonczony niepowodzeniem. Wymienil w moim... domino Dobry ale drogi. (1) Naprawiałem w warsztacie układ elektryczny. Od razu uprzedzono mnie że koszty... Arek masakra (1) nie znam się na naprawie samochodów, ale patrząc na mój wóz to stwierdzam, że... Marek