Polecam (1) Fachowo i z przystępnymi cenami. Jacek Dąbrowski porządny warsztat (1) Kilka razy korzystałem z usług. Można się umówić czasami z dnia na dzień. Nie... Paweł tanio przede wszystkim i dobrze (1) Znalazłem ich przez internet. Wymieniali mi łącznik stabilizatora i tuleje w... piotr
sympatyczna i fachowa obsługa (1) zostałam szybko, fachowo obsłużona, ceny przystępne i do rozmów ania sympatyczna i fachowa obsługa (1) zostałm szybko, fachowo obsłużona, ania polecam (1) Korzystam z ich usług od ponad 4 lat i jeszcze nigdy się nie... ko78 JESTEM BARDZO ZADOWOLONY trafiłem pierwszy raz (1) zrobili szybko ,i fachowo a do tego nie drogo .Konkretni ludzie i do tego... Rafał Polecam (1) Fachowa obsluga, nowoczesne wyposarzenie, czysto ! niezal zostawiac tam auta ! zawodolony_klient Piotr - opinia (1) Panowie znają się na rzeczy - serwisuję u nich Golfa IV i złego słowa nie... Piotr Warszat godny polecenia (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi.Naprawa samochodu trwała nie długo,solidnie... Dobry klient profesjonalnie (1) Wysoka jakosc obsługi ,wysoki profesjonalizm w zakresie doradztwa co do... jusbog Moim zdaniem rewelacja (1) miła i szybka obsługa. Dobrze potrafią doradzić i nie zdzierają z człowieka... Magdalena Zadowolony (1) Byłem dziś na wymianie osłony zewnętrznej półosi napędowej. Niby nic... Maciek LPG - opinia (1) Zero rozmowy "Ja Panu nic nie będę tłumaczył" facet odwrócił się i poszedł.... LPG DROGO (1) MAJA FAJNY PUNKT ALE SA STRASZNIE DRODZ.JESLI CHODZI O MECHANIKOW TO JACYS... ADAM jestem zadowolona z nich (1) pracuja tam fajni ludzie,mozna pogadac z nimi,robia dobrze autka(moje nadal... ala monika - opinia (1) pierwszy raz nie chciano mnie naciągnąć (jak to kobietę która sie niezna na... monika trudno nazwac serwisem!!!!!!! (1) kilka razy odwiedzalem serwis, za kazdym razem po tyg cos innego psulo sie w... PIOTR Profesjonaliści (1) Warsztat samochodowy w którym są fachowcy znający się na samochodach i nie... Michał Użytkownik - opinia (1) Jeżdżę służbową Meganą i od czasu jak trafiłem do tego warsztatu jestem... Użytkownik