zadowolony (1) Przez 2 dni zjezdiem okolo 20 mechanikow i sklepow z czesciami, dopiero tutaj... 2mec Rewelacja (1) SZYBKO !!! SPRAWNIE !!! PROFESJONALNIE !!! Paweł Warsztat godny polecenia !!!!! (1) Byłem tam, wszystko co trzeba było naprawili dość szybko no i zapłaciłem dość... Grzegorz
polecam (1) naprawią rzetelnie, uczciwie, bez naciągania, a przy tym (co rzadkie w innych... jurek Partacze (1) Nie polecam tego zakłady (dla obłąkanych) nikomu nawet wrogowi. Nic nie... Modorr Polecam (1) Jestem zadowolony z usług, obługa solidna i po prostu ludzka. Dlatego maja... rafus ok (1) ok j Fatalny warsztat, razde omijac szerokim lukiem (1) Bardzo niesolidny warsztat, dziwie sie, ze BOSCH nie cofnal licencji.... Wacu POLECAM (1) Mieszkam w centrum miesta, więc bardzo odpowiada mi lokalizacja. Zostawiłam... zielony lanos BRAK KOMPETENCJI (1) Panowie w serwisie mają duży problem z korzystaniem z cennika usług w... Przemek Kpina (1) ten pan który jest właścicielem to jakiś chyba jasnowidz jest. Miałem do... marakesz Szukałem i znalazłem (1) Polecany na serwisach fanów Renault - i muszę potwierdzić że słusznie. Michał - Laguna I 1.9 '95 POLECAM (1) Fachowiec 1 wszaq liga michas Tragedia... Odradzam wszystkim (1) Najgorszy zakład w 3mieście. ...ceny z kosmosu, niemiły właściciel (robi... Michał Krzysiek - opinia (1) Zdecydowanie odradzam ten warsztat!!! Pojechalem tam gdyż słabiej hamowało mi... Krzysiek ceny sensowne a obsługa bardzo fajna i fachowa (1) kiedyś nie chciałem ryzykować tam napraw. W Carmanie przerażenie mnie brało... Larry POLECAM AUTORYZOWANY ZAKłAD AUTO GAZU Z MISZEWIE (1) Eko-Pal,Dariusz Wnuk,Auto Gaz Miszewo 98 (vis-a-vis "Antyków") przy trasie... zadowolony klient Lepsi nawet od serwisów!! (1) Uczciwie polecam tą firmę. Zdecydowanie znają się na rzeczy i nie naciagają,... Aneta Jak najnardziej polecam (1) Samochód z tego warsztatu wyszedł jak nowy =) jak najbardziej polecam =)) Artur ZADOWOLONY KLIENT (1) Bardzo sympatyczny warsztat,wszystko do dogadania,niewciskają kitu,żadnego... Łukasz