znają się (1) chlopaki w tym warsztacie znaja sie na tym co robia. W wiekszosci to... ghosta profesjonalnie (1) bardzo dobry serwis,profesjonalne podejście do tematu, ceny umiarkowane i... michał polecam (1) Bardzo mile zaskoczony. Jednego dnia po pracy dałem auto, żeby wymienili... Marcin K.
Polecam (1) Szybko, profesjonalnie i w przystępnej cenie Lis NIE POLECAM (1) Niekompetentnie. Wymiana filtra kabinowego w focusie całkowicie przerasta... Andrzej Jak czytam wasze opinie to mi sie slabo robi (1) Serwis dobry tylko trzeba podac ze moze byc to i to do ewentualnej naprawy ,... Piotr No. Tym razem dobry warsztat !!! (1) Trafiłem do Traska z przekonaniem, że wyjadę z pustymi kieszeniami. Mile się... Robert Szych MASAKRA (1) oddales swoj samochod zzeby tylko wymienil oleje,jak dgo odbieralem to... rafus NIEPOROZUMIENIE a nie serwis (1) Szkoda pisać!!!TRAGEDIA!! naprawa samochodu, która miała trwać 2 dni trwała 2... Marek Sprawa załatwiona na 100% (1) Przyjechałem Skodą Fabią na wizytę w dziale elektrycznym, problemem były... J.M. Zlodzieje (1) Niestety,w tym warsztacie nie naprawia ci samochodu...Zaplacilem, a jest... kiepski spoko warsztat (1) warsztat spoko,a mechanik poprostu magik,zrobi wszystko,dla niego chyba nie... klient nicaru autoklinika (1) bardzo szybka i fachowa obsługa ;) dostepnośc części i nisikie ceny!!! z... klient to się nazywa zakład (1) Bardzo miła i znająca się na naprawie i szybkim znalezieniu usterki obsługa.... cwiras nie polecam (1) Raczej nie polecam, naprawa była długa, w innym warsztacie powiedzieli że... JA Polecam (1) Uczciwi Fachowcy w swej dziedzinie do tego miła obsługa. Chłopaki mają chęci... M.M. Oni naprawdę potrafią naprawiać samochody !!! (1) Przyholowałem do nich mojego Lanosa po 2 tygodniach bezskutecznej naprawy w... Artur Anna - opinia (1) Właściciel dba przede wszystkim o rzetelność napraw.Czuję się tam zawsze... Anna polecam (1) Wymieniam tam tlumiki od dosc dlugiego czasu. Zawsze dobrze zrobione, bez... M. tragedia (1) porostu tragedia dante