UCZCIWA FIRMA (1) Profesjonalne podejscie do klienta. Szybka diagnoza, pomoc w szukaniu... Robert Bez większych zastrzeżeń (1) Zastrzeżenie mam tylko do pana starszego mechanika w wąsach, który chyba w... Michał K Godni polecenia (1) Naprawiałem u nich sprzęgło naprawa zrobiona porządnie i szybko. Przy okazaji... Michał
Pif paf - opinia (1) Bylem u nch kilka razy i maja duzo drozsze czesci niz sa ogolnie... Pif paf Dobro, fachowo,ale drogo. (1) Ogólnie jestem zadowolony, gdyż zdjagnozowali mi usterkę silnika z którą dwa... arti POLECAM (1) GORACO POLOECAM SERWIS PLICHTY, SZYBKI SERWIS I BARDZO DOBRA FACHOWA OBSLUGA... Sylwia Nabijanie w bambuko (1) W rozmowie telefonicznej przyjemnie, rzetelnie i fachowo jednak na miejscu... bolo Porażka (2) Ten warsztat to już nie to co kiedyś. Straszna pomyłka. Umówiłem się... Krzysztof Dotyczy opini Yarosa (1) Świadczymy usługi mechaniczne a nie "drobne naprawy "blacharskie.Okulista też... Właściciel Zawsze zdarzają sie niezadowoleni klienci (1) Ja zostałem obsłużony rewelacyjnie. Nikt mnie na siłę nie naciągał na wysokie... Bardzo zadowolony klient mitra - opinia (1) Samochód oddawałem na cały dzień dwa razy, tłukąc się spowrotem w największe... mitra DZIEKI BARDZO (1) TRAFIŁEM DO WAS Z INTERNETU I MUSZE POWIEDZIEC ZE JESTEM BARDZO ZADOWOLONY... Mirek mercedes polecam (1) szybko,sprawnie i solidnie klient omijać z daleka! (1) Faktycznie mechanicy tam to chyba zbieranina piekarza,kowal i cholera wie... kinga WIEDZĄ CO ROBIĄ (1) Bardzo sobie chwlę jakość i terminowosć wykonywanych napraw.Auto po pobycie w... PIOTR Rewelacja zakładzik (1) pomogą w każdej sytuacji, świetnie sie znjaną na robocie -robili mi remącik... magda Zibi - opinia (1) dałem tam auto po stłuczce, przy okazji mieli wymienic opony - malo ze opony... Zibi Polecam!!! (1) polecam ten punkt bez dwoch zdan, zawsze mozna podjechac nawet z najmniejsza... Asia Do drobnych napraw (1) Warsztat dosyc maly dobry raczej do naprawiania latwych problemow. Ceny... Yaros Bardzo dobra warsztat :) Polecam!!!! (1) Bardzo dobrze wykonana usługa.Pelen profesjonalizm.No i oczywiscie ten... Grazyna