nie jest źle (1) wiedza i umiejętności niektórych mechaników odbiegają od standardów, niestety... stały klient Zdecydowanie polecam (1) Fachowość bardzo wysoka,konkretni.rzeczowi,części w cenach dogodnych dla... jarek Lukasz - opinia (1) Zdecydowanie zna sie na rzeczy i nie naciaga, zawsze po robocie mozna sie... Lukasz
obsługa... (1) co do właściciela to się nie zgodzę że jest niegrzeczny ale ten drugi młody... blaizek Mieszane uczucia (1) Uważajcie na tych Panów, potrafią nieźle naciągnąć, jak tylko wyczują, że się... liberty POLECAM (1) Bardzo miła i uprzejma obsługa, przystępne ceny no i wreszczie przestało... Beata DOBRY SERWIS (1) Miła i fachowa obsługa, nikomu "nie robią łaski". Profesjonalne podejście do... cezar Bardzo kiepsko!!!! (1) Wymieniałem olej--do kosztu oleju teraz musze doliczyć kosz wymiany miski... Alex kaiweicok - opinia (1) Wady:sporo wołają, niesympatyczni i gburowaci, totalna olewka klienta jezeli... kaiweicok OKEY (1) wszystko gra, milo i fachowo, zna sie na rzeczy i tyle, a jeśli ktos mysli... kuba skandal (2) przyjmuja cie zawsze milo ale kwalifikacje pracownokow zerowe. kazali mi... zbyszek wymiana opon! (1) robią niesolidnie-po przejechaniu kilkudziesięciu km. opony puszczają... wlad Paweł Wilkicki poleca (1) super lakiernia, bardzo dobry sprzęt. Kilka razy tam lakierowałem. Polecam. Paweł Wilkicki Igor - opinia (1) Naprawdę solidna firma- polecam gorąco! Igor witam... (1) witam korzystałem z usług tej firmy do tej pory dwukrotnie.Za pierwszym... Amadeusz 31 Dziwni jacyś (1) Chciałem powierzyć warsztatowi wymianę mechanizmu elektrycznej szyby.... Adam Polecam ten warsztat (1) POLECAM gość Gites (1) Uważam, że powypadkowe naprawy na najwyższym poziomie. Guma Beata Krupińska - opinia (1) Pan mechanik nie potrafił poradzić sobie z uszczelnieniem misy olejowej w... Beata Krupińska Korekta: Ceny całkiem przystępne (1) Taki byłem zadowolony z ich usłuch, że sie rozpedziłem i wybrałem, że ceny... MarioUtd