nie polecam (1) musiałem wymienić sworzeń przy wahaczu - oryginalny jest na nitach, po... RHM Auto - Caros -Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika- (1) Bardzo dobry zakład. Korzystałam już drugi raz i się nie zawiodłam. Rzeczowa... Zosia Gorąco Polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Mój samochód nie był używany przez 2 lata, kiedy odałam go do warsztatu... Klientka od wolskvagena-Passata
Można polecić (1) Dwa lata temu uszkodziłem swoje auto Citroen bardzo mocno (cały przód)... Janusz Rewelacyjny zakład (1) Naprawiam u tych chłopaków swoje auto Citroen od ok dwóch lat i jestem... Janusz Rewelacja - szybko , solidnie , tanio (1) Sczerze polecam , miły kontak ttelefoniczny , szybka fachowa i solidna... Łukasz Rewelacja (1) Szczerze polecam , miły kontakt telefoniczny , szybka naprawa , ceny rewelacja Łukasz KOMPETENTNY ZAWODOWIEC (1) NIE MOZEMY WYJSC Z ZACHWYTU W JAKI FACHOWY I UCZCIWY SPOSOB ZOSTALYSMY... TERESIA Polecam (1) Dobrzy fachowcy znaja sie na rzeczy. Do waldka : miałeś pecha albo jeżdzisz... Albercik Marek - opinia (1) Dobry warsztat. Właścicielem jest inżynier ktory ma ponad 20 letnie... Marek Kasia - opinia (1) Nie dość, że jeździłam tam kilka razy, bo nie mieli czasu, żeby zrobić... Kasia Warto ich znależć (1) Wymieniałem u nich wydech w moim Peugeocie i wszystko poszło OK. Po miesiącu... Misza Kultura-zero (1) Zachęcony pozytywnymi opiniami wybrałem się do tego warsztatu z łożyskiem... Paweł Warto im zaufać (1) Auto z ich rąk wychodzi jak nowe, a przy tym bardzo uczciwie wyceniają... Ignac sprawnie (1) Operacja wymiany przegubu napędowego w Tico przebiegła pomyślnie. Pół... Witek Nic dodać nic ująć. (1) przyjechałem w poniedziałek(14-06-2007) chciałem polużnić w aucie 4 śruby od... ErwinaRyśFerens Polecam (1) Panowie znaja sie na robocie i do tego mozna z nimi pogadac - co dla mnie... Cykad (Corsa C) kk - opinia (1) pytam gościa o zbadanie usterki a on odsyła mnie do serwisu a potem mam... kk warsztat OK! polecam innym (1) Od około jednego miesiąca posiadam FORDA MONDEO 2.0 TDCI . Nie wiedziałam... JOHNY Carman !! Pozdrawiam ! (1) Może nikt tego nie przeczyta ... ale warto odwiedzać Carmana !! Pozdrawiam ! Łukasz