warsztat OK! polecam innym (1) Od około jednego miesiąca posiadam FORDA MONDEO 2.0 TDCI . Nie wiedziałam... JOHNY Carman !! Pozdrawiam ! (1) Może nikt tego nie przeczyta ... ale warto odwiedzać Carmana !! Pozdrawiam ! Łukasz POLECAM! (1) Tak trzymac!! fachowa i mila obsluga, wszystko profesjonalnie zalatwiane,... Tomasz
Polecam ! (1) Do napraw które można wykonać ""od ręki"" to nie ma lepszej stacji. Bardzo... Lukasz Dobrzy i uczciwi fachowcy (1) Wymieniałem u nich uszczelkę pod głowicę i rozrząd ok. 4 miesiące temu, do... Andrzej_R Polecam (1) W porównaniu do małych warsztacików, to skok jakościowy. W małych... Marek Niedowiary: Taniej niż u prywaciarzy! (1) Nie uwierzycie!. Ze swoją polówką ponad miesiąc jeździłem po prywatnych... Mariusz Wiśniewski kroki (1) Wystepowal problem z przeciekami oleju w moim stilo 1,9 JTD. Stwierdzono... kroki Swietni fachowcy, życzliwi ludzie (1) Zawsze frontem do klienta, szybko, sprawnie, fachowo a przy tym z dobrym... Grazyna Szkudlinska Konkretni fachowcy (1) Wprawdzie czasami ciezko sie do nich wbic, ale widac ze znaja sie na marce... Daniel Drogo ale skutecznie (1) wargas kłamca i cham (1) Przy wymianie pompy paliwa natknąłem się na: - cenę pompy 800 zł i... WWalker partacze i naciągacze (1) Naprawiałem powypadkowo auto stuknięte w tył na trasie. "Bezgotówkowa"... WWalker ok (1) fachowa obsł€ga artur Ogólnie - wszystko w porządku (1) Oby więcej takich punktów - żadnych fajerwerków, zbędnych udziwnień,... JR Omijać z daleka! (1) Zawyżone ceny usług byłbym w stanie pominąć milczeniem - to czego nie mogę... Michał Po prostu: DZIĘKUJĘ. (1) Za potraktowanie w momencie kłopotu, pomoc Waszego prawnika a przede... Kalina Robię u nich, bo warto. (1) Mam megane I i megane II i prawie zawsze robię naprawy u nich. Robiłem przy... Leszek doriska212 (1) warsztat w super miejscu centrum obłuza idealnie trafiono,usługi wykonywane... doriska212 JAKOść DE LUX (1) Mam kontakt od dłuższego czasu, pracowali dla kogoś teraz pracują dla... Zenek