Bardzo dobra warsztat :) Polecam!!!! (1) Bardzo dobrze wykonana usługa.Pelen profesjonalizm.No i oczywiscie ten... Grazyna PORAZKA-NIEPOLECAM (1) WARSZTAT MOZE KIEDYS BYL DOBRY.ALE TERAZ NIEPOLECAM! AUTO TRZYMALI MI TAM 4... ADAM auto leo (1) fatalny warsztat,drogo,d,lugo i wogóle nie polecam! ewa
nie polecam (1) nie polecam. przy wymianie amortyzatorow uszkodzili kolmuny mc persona nie... andrzej Zadowolony klient (1) Naprawili mi kilka elementów w FM II 2,0 TDCI (pompa wspomagania układu... Marcin serwis na plus (1) mega długo szukałem części do mojego audi i tu znalazłem bez problemu, nie... A4 Zdolne chłopaki (1) Naprawde szybko wyciągneli moje autko z opresji. Bardzo POLECAM!!!!!! marcin Super (1) Rewelacja. Tanio, szybko, sprawnie a do tego miła i profesjonalna obsługa w... Gunior POLECAM (1) Założyłem w warsztacie gaz do Lanosa 1,5. Pracowałem wtedy jako... Krzysztof F POLECAM (1) Nie do końca tak jest jak niektórzy piszą. Serwis jest dobry, mechanicy... Krzysztof F Nieduży warsztat z fachową obsługą (1) Można tu naprawić praktycznie wszystko. Od wymiany klocków hamulcowych i... edgarbumpy Super warsztat (1) Dziękuje Firmie Fort-Auto za naprawienie mojego Forda Mondeo 2lTDCi.... Michał POLECAM AUTORYZOWANY PUNKT: (1) AUTO na GAZ inż. Paweł Szadkowski. Bez problemu umówiłem się na termin... Krzysiek obsluga ? chyba jej nie ma (1) Ostanio goscilem w salonie. Mialem stluczke i oddalem samochod do naprawy.... Karol są super !!! (1) dziś naprawiałem u chłopaków samochód. szybko, sprawnie, solidnie i tanio.... szymon strasznie drogo - oszukują (1) strasznie drogie części, które mozna kupić gdzie indziej o wiele taniej - nie... Marek nie profesjonalnie (1) udalem sie z samochode do servisu na przeglad roczny z wymiana oleju... gruby lakiernia unikac (1) oddałem tam kiedys mój pojazd po stłuczce przy odbiorze kazali mi placic vat... jerzy ostrzeżenie (1) Moje doświadczenie z tym warsztatem i jego obsługą - krótko NIE POLECAM,... właściciel forda znają sie na rzeczy (1) dawno nie widziałem tak dobrego warsztau super obsługa fachowe doradztwo... przemek