Robik (1) Naprawiałem u nich m.in. zawieszenie oraz instalację hamulcową w moim VW Golf... Robik Amatorzy lub partacze (1) Odstawiłem do nich auto po uderzeniu w tył. Ponieważ była to szkoda... Robik Przem - opinia (1) Zalatwili szybko i sprawnie, mino ze to byl stary samochod, kasa taka... Przem
warto skorzystac (1) celujace rozpoznanie wad+solidna naprawa tomek h. jest ok (1) jest ok bartek Nie polecam (1) 1. Serwis ABS, wymiana części, paragon na 2 komplety. Po miesiącu problem... p zdecydowanie przystępny warsztat (1) witam.jestem stałym klientem serwisu i wkoncu postanowilem dodać swoją... Janusz Darek - opinia (1) fachowośc, terminowośc, rzetelnosc. Polecam wszystkim Darek Grzesiek - opinia (1) pierwsze slysze zeby robili fuszerke, zostawilem tam samochod do prac... Grzesiek REWELKA (1) Bardzo miła obsługa. Nie mogłam poradzic sobie z elektryką w samochodzie,... klientka od forda ka OK (1) OK Maciej102 Warsztat godny polecenia (1) Naprawiałem tam auto kilkakrotnie ,gosc zna sie na tym co robi a w... Wojciech Janusz Grunwald \" ABSOLWENT \" - opinia (1) jestem dlugoletnim klientem pana Jozka nigdy nie mialem zadnych zastrzezen... Janusz Grunwald \" ABSOLWENT \" Szczególnie polecam (1) Cenię za fachowość , rzetelność , terminowość i uczciwość. Mirosława Swarcewicz Dobra jakość - dobra cena (1) Polecam wszystkim ten zakład. Opłaca mi się przyjerzdżać do Pruszcza z... Jan Likierski d.g. - opinia (1) Solidny i niedrogi warsztat samochodowy. Trzeba się umawiać 2-3 dni... d.g. Nie polecam !!!! (1) Z wielu warsztatów specjalizujacych się w Fordzie wybralismy ten polecany... Nie zadowolony Klient Świetny i profesjonalny serwis (1) Szybko, bardzo tanio chyba najtaniej w trójmieście Nikt SPROSTOWANIE DO OPINII PONIŻEJ - zawieszenie ! (1) Jeżeli chodzi o zawieszenie wielowahaczowe zawsze DORADZAMY KLIENTOWI... AUTOLEO Ja równierz nie polecam tego warsztatu (1) Mam Forda Mondeo z 2006 roku. Pojechałem do tego warsztatu aby naprawić... Łukasz