mało tego (1) wema to coś czego nie polecam,kto tu żądzi???porażka kutas nowa lazienka (1) bylem w wemie, sprzedawca powiedzial, ze jest mozliwosc zrobienia... michal ZENADA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (3) PO RAZ DRUGI KUPOWALAM PLYTKI W WEMA BYDGOSZCZ.MIESIAC OCZEKIWANIA I NAWET... DOROTA
nie polecam najgorszemu wrogowi (1) Witam 18 wrzesnia zakupilam w salonie Wema w rumi baterie umywalkowa myslałam... ewa WEMA (2) Ostatno siostra wysłała mnie do Wemy, robią tam darmowe projekty. Zachwyciłam... Katarzyna zachwyt (1) Witam, Wemę poleciła mi Pani Alicja. Łazienkę zaprojektowała mi Pani Karolina... Marek PROJEKT (1) Witam, wczoraj byłam zrobić projekt łazienki w Rumii, moja łazienka stała się... Katarzyna uwaga na "zamawiane" płytki (2) zamówiliśmy płytki ścienne i podłogowe w firmie wema w Rumii, pan był bardzo... Agnieszka Uwaga na muszlę Yugo (2) Ludzie, nie kupujcie muszli podwieszanej Yugo! Jest też sprzedawana... fushi Opinia (2) Słabo oceniam tą firmę, chociaż na początku wydawało mi się, że nie będzie aż... klient BRAWO!!! (1) Witam. Widze ze ja w przeciwienstwie do niektorych mam akurat pozytywna... zadowolony klient Masakra (1) Dzisiaj pojechałam dokupić kafle.Obsługa w sklepie sprawna pani jedna... Aśka zakupy na stronie internetowej (1) Miałem okazję kupować w sklepie innternetowym Wemy. Powiem szczerze, że... Piotr Nic nie MA (1) Chciałam kupić kafelki Roma Yellow. przed dokonaniem zamówienia zapytałam czy... Aga obsługa magazynu tragedia!!!!! (1) Ekspozycja na poziomie, obsługa w salonie też. To prawda czas oczekiwania... romek Tragedia (1) nie polecam teg salonu obsługa srednio czas oczekiwania bardzo długi a jak... Ewa wielkie rozczarowanie (1) polecilam weme mojej mamie. rok temu sama kupowalam glazure i bylam... olga stefanowska Marzena - opinia (1) Zupełnie nie zgadzam się z opnią Pani Agnieszki.W marcu robiłam remont... Marzena Suuuuper!!!! (1) Kobieto obudź się... salon płytek to nie jest sklep spożywczy, gdzie masz... Alicja SPOKO (1) BARDZO DOBRA OBSŁUGA, TYTLKO WESZŁAM DO SALONU A JUŻ BIGŁO DO MNIE KILKU... AGNIESZKA