Plan dnia ślubu (2) Hej :) Posiadacie może harmonogram ślubu? Od przygotowań w domu (fryzjer,... Marta Dermacol gdzie można kupić w gdyni??? (3) Podkład dermacol do twarzy gdzie można kupić w gdyni??? Błagam pomóżcie już... monik8 Poszukiwany fotograf 10.09.2016 (14) Witam poszukuję fotografa na uroczystość weselną 10.09.2016 Ślub i wesele w... Przem
Opinie o DJ Robercie Jakubku, pomóżcie! (1) W 2017r. Prezenter Robert Jakubek będzie zabawial gości na naszych... Kala Suknia Gala Bride-tania! (2) Sprzedam za niewielką kwotę suknię Gala Bride... Agnieszka Zabawy na wieczór panieński (9) Jestem świadkową i za tydzień moja Przyjaciółka będzie mieć wieczór... gosiek Szukam fryzjerki (1) Pilnie poszukuje profesjonalnej fryzjerki z Gdańska lub okolic, ktora... Joanna nie nt. niedrogi optyk (6) Czesc! Ja znowu nie na temat, ale to dosyc pilne. Potrzebuje adresu jakiegos... Agnieszka83. Vision Express Optyk (21) Co o nich sądzicie??? Muszę kupić okularki do komputerka i szukam dobrego... Smerfusia Kupię białe futerko (12) Chętnie odkupię białe futerko. Bardziej futerko niż bolerko, gdyż ślub mam w... biała dama __najpięknijsze ŻYCZENIA na Boże Narodzenie (29) waszym zdaniem ------ Śnieg okrył ziemię puszystą bielą, wokół się wszyscy... Pomarańczka Zespół Efekt - poproszę o opinie. (3) mam pytanie?czy zna ktoś zespół EFEKT z Tczewa?może u kogoś grali,macie... OLA Opinie o fotografach ślubnych (1) Witam, proszę o opinie nt http://www.budzinski.pl/ oraz... niezdecydowani Odwieczny problem - ilość soków, napojów i wódki. (6) Witam, tak jak napisałam w temacie - wydaje mi się, że to odwieczny problem... niezdecydowana Hotel cztery brzozy na kowalach - proszę o opinie. (31) planuje wesele na ten rok, i znalazłam wolne terminy w hotelu cztery brzozy... wyjde za mąz Opalanie natryskowe - na ślub (3) Hej, zastanawiam się nad zastosowaniem opalania natryskowego w dniu ślubu.... Karolina Studio Henryk - proszę o opinie. (1) Byl ktos z was u pani Natali w studio Henryk jakies opinie na jej temat... Beti Poszukiwany Kamerzysta fotograf 2w1 10.09.2016 (14) Witam. Poszukujemy kamerzysty i fotografa w 1 na ślub i wesele w Kosakowie k... Beata i Przemek Poszukuje dobrego kamerzysty i fotografa na wesele (5) Mam ogromną prośbę o polecenie jakiegoś dobrego fotografa i kamerzysty na... Asia_R Zespół Second Heaven (39) Zna ktos może zespół Second Heaven?Z okolic Starogardu Gdańskiego.Bawil sie... domi