nnt. zwolnienie lekarskie - gdzie załatwić.. (21) Hejka! Pomóżcie proszę...Musimy pilnie wyjechać gdzieś z narzeczonym na 9... Anna Sala weselna PFK Sopot - proszę o opinie (1) Witam, poproszę o świeże informacje na temat organizacji wesela w PFK... Bona Sprzedam suknię ślubną Igar Ginger (1) Witam ! Mam do sprzedania suknię ślubną IGAR GINGER. Koloru białego na... user_138019161259
Jubiler "pod filarami" warto? (29) Idąc za namową jednej osób z weselnika odwiedziłem dzisiaj jubilera pod... marecki Wianek (8) Dzień dobry, Chciałabym poprosić o namiary na dobrą kwiaciarnie, która ma w... user_137692859704 Jak wyegzekwować zdjęcia od fotografa? (6) Moze któraś z Was miała podobny problem... Od mojego ślubu minęły już ponad... abc Ciasta domowe (7) Sernik , jabłecznik , czekoladowe z kremem - poszukuje kogoś kto upiecze mi 8... ammm U Chłopa w Chmielnie - proszę o opinie. (19) Szukam opinii o tym miejscu, czy ktoś coś wie ? :) Kaja Restauracja Orchidea Chwaszczyno - proszę o opinie (2) Witam, Poszukuje "nowych" opinii dot. organizacji wesela w Restauracji... Marta Dekoracje weselne ! Kule dekoracyjne na stoły !!! ZDJĘCIA (34) Hej, Mam do sprzedania kule dekoracyjne na stoły po moim weselu. Każdy z... PatusiQ Napoje gazowane, soki aktualne promocje - gdzie aktualnie? (22) Hej ! Czy znacie może aktualne promocje na napoje, soki ? Gdzie można zakupić... Ania Poradnia rodzinna - 1 dzień lub jakaś sensowna? (14) Hej. Już trochę było tych tematów ale nic aktualnego nie znalazłam. wiecie... gdańszczanka Muzyka w kościele (7) Czy są tu osoby, które zrezygnowały z organisty na rzecz znalezionego przez... iza Kartuzy - makijaż i fryzjer (45) kogo polecacie dobrego z Kartuz do fryzury i makijażu ślubnego? czy ktoś wie... Mysiek szukamy dobrego księdza w Gdańsku (19) Witam Zastanawiamy się czy wziąć ślub kościelny. Chcielibyśmy , aby w tym... Aga M. Zespół Happy Party Band na wesele - proszę o opinie. (5) Witam wszystkich, bardzo proszę o opinie na temat zespołu z Gdańska... Madzienia Gdzie szukać sukni ślubnej? (12) Jak w tytule, jakie znacie portale/ strony na których można kupić suknie... Lena Szukam zespołu na wesele 18.06.16 (4) Proszę o link do demo i namiary. Z góry dziękuję :) KaeM Buty ślubne - gdzie kupię? (4) Hej. Dziewczyny mógłbyście mi doradzić gdzie kupię buty ślubne w kolorze... monzankas Ile kosztuje ślub w Katedrze Oliwskiej? (8) Witam, mam pytanie na temat aktualnych opłat w Katedrze Oliwskiej. Czy któraś... Ania