Kurs przedmałżeński a nauki przedmałżeńskie- jaka różnica (7) Witam, czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć różnicę pomiędzy kursem a naukami... biorę ślub Pepsi w promocji (13) Tak jak w tytule znalazłam Pepsi 1l w Freshmarkecie 4 opak 1l Pepsi za7.99:) Alutka Poszukuję doświadczonego fotografa na ślub 27.06.2015 (1) W związku z tym, że znam się na fotografii, wiem czego oczekuję od fotografa... Kasia Pg
paznokcie- Kartuzy (14) Dziewczyny szukam dobrego zakładu w Kartuzach gdzie rewelacyjnie zrobią mi... dovne napoje (3) Wiecie cos o aktualnych promocjach? Cola, soki? Za tydzien wesele wypada sie... kasia video-wspomnienia, proszę o opinie (42) hej, bardzo proszę o opinie kamerzysty video-wspomnienia koliberek hotel orle - górna sala (3) hej dziewczyny jestem tu nowa i bardzo prosze Was o pomoc. Czy ktoś z Was... male84 Szukam osoby która to zaśpiewa (3) Witam, szukam kogoś kto mógłby zaspiewać ten utwór moim rodzicom w dniu... Chudi Rumia kościół Św. Józefa i Judy Tadeusza 04.09.2010 (31) mam pytanko czy ktoś z nami tego dnia bierze też ślub w tym kościółku? Pytam... kasai82 Repertuar (3) WItajcie! Myslimy nad repertuarem na wesele. Dj zasugerowal nam abysmy podali... Kasia salon beauty Gdansk wrzeszcz wypożyczenie suknii - proszę o opinie (7) Hej czy jest tu ktoś kto wypozyczal suknię slubna w Beauty, jak to wyglada... beauty Przerobienie sukni slubnej-gdansk gdzie? (3) Witam! Polecać jakieś DOBRE krawcowe,ktore przerobiłyby delikatnie suknie... marta sprzedam suknię - cenę zaproponuj sama! (2) sprzedam suknię ecru. wszystkie info w ogłoszeniu... sukniaecru Formalności dot. ślubu kościelnego. (10) Mamy ustalony termin na przyszły rok. Oboje jesteśmy z różnych parafii, a... Marynarka wytwornica dymu a czujniki (3) Czy orientuje sie ktos jak wyglada sprawa czujnikow dymu i wytwornicy dymu?... MM Panny młode z Tczewa (91) Kobietki moje kochane-Panny młode ze Starogardu mają swój wątek więc my też... angelika84 Opinie o zespole MY A MY - inaczej SWAY (12) Proszę o pomoc. Potrzebuję opinii tego zespołu. Ktoś mi ich polecił na moje... Kama szukam kamerzysty last minute 27.06.14 (1) Jak w tytule , szukamy kamerzysty na nasze wesele , oferty proszę przesyłać... M&A Sprzedam ozdoby sali weselnej (1) Witam, Sprzedam gustowne ozdoby sali weselnej, które pięknie pasują do... Kacper Przygotowania do ślubu - fotograf, video (6) Dziewczyny orientujecie się może jak wygląda kwestia fotografa/video podczas... Angelka