Narzeczony z innej parafii niż ja - świadectwo chrztu - opłata? (9) Jak pewnie wiecie, jeśli para bierze ślub w parafii X, a jedna z osób nie... :) Sprzedam suknie ślubną justin alexander 8465 ecrue (1) Tak jak w tytule.... Pati szukam fryzjera, który przyjedzie uczesać mnie na dwa czerwcowe wesela (2) Witam jak w temacie. szukam osoby, która zaplecie mi włosy, na dwa wesela... Aga M.
Co łaska (11) Ile dałyście w kościele za swoje wesele? ja Poszukuję zespołu lub dja na wesele+poprawiny!!! termin: 20.06.2015 (1) Dzień dobry, Poszukuję zespołu lub Dja na wesele, które odbędzie się... rikaa Zajazd Nad Stawem Opinie (3) Witam chciałabym zorganizować tam wesele, ale nie za dużo wiem o tym miejscu,... aaa Poduszka na obrączki weselne. 1/2 ceny+ zdjęcie (1) Witam, Mam do sprzedania przecudną poduszkę na obrączki weselne.Prezentowała... aga10b Klasyczne buty ślubne rozmiar 37/38 (2) Witam, Mam do zaoferowania piękne, eleganckie, klasyczne, białe buty ślubne.... Aga Grajki kościelne (1) Wszyscy myślą o skrzypace jakieś na weselu, a mi się marzy jakiś zespół... Nitka90 Ślub kościelny w plenerze - szukam zdjęć :) (27) Moim marzeniem jest w przyszłym roku zorganizować slub w plenerze w... anitka274 Suknię Mon Cheri Jill 111202 sprzedam (13) Suknia ślubna Mon Cheri Jill 111202 kolor ivory, rozmiar od 34 do 38... buecka biało różowe bieżniki na stół weselny (4) Mam do sprzedania bieżniki w kolorze biało różowym ( jasny róż) na stół... user_137854101337 Buty ślubne - zamienię na jajko niespodziankę. (6) Są używane, ale w dobrym stanie. Być może komuś przydadzą się jako np. para... Magda+Greg DrinkBar... (1) Witam. Poszukuje barmana lub osoby ktora zna sie na robieniu wymyslnych... Basia~~ DJ Karol Świtajski (10) Czy ktoś koszystał z usług tego Pana na swoim weselu? EG Potrzebuje zespolu na wesele (14) Poszukuje zespołu muzycznego na wesele 04.07.2015 r. pisać jak ktoś ma namiary Pola Welon Ślubny (1) Zapraszam do zakupu.... Aga Ślubna ozdoba / spinka do wlosow - nowa (1) Zapraszam do zakupu.... Aga Do osób z okolic Lęborka (4) Witam;) Ludki ma ktoś może namiary na osobę zajmującą się remizą w Lęborku?... Matelkaa Budżet weselny. (34) Jaki był Was budżet weselny? Ile na co poświęciliście i na ile gości było na... Nitka90