Ile płacicie za dj. na weselu i ile bierze fotograf + kamerzysta ? (24) Tak jak w temacie . Dziękuje za odpowiedzi :) pati Szukam DJ na 07.06 (5) Szukam DJ-a na przyjęcie weselne w Chmielnie na Wichrowym Wzgórzu! Joanna oprawa muzyczna kościół 23.08.14 (5) szukam oprawy muzycznej do kościoła w Sopocie na 23.08.14, najchętniej... wiki
promocję na wódkę - gdzie? (7) Ludki gdzie można aktualnie dostać wódeczkę w fajnej, promocyjnej cenie? np... Kasia wódka stock tanio gdzie??? (3) czy ktoś wie gdzie kupić Stocka? wiki trzy miesiace przed slubem- co macie? co powinno juz byc? (11) tak jak w tytule;) prosze o odpowiedzi;) misiek Koronka - obszycie welonu (2) Hej. Orientujecie się gdzie w Gdańsku znajdę sklep mający w swojej ofercie... Ila Przebieg obiadu weselnego/przyjęcia weselnego (2) Jak wygląda toast, przywitanie panstwa młodych jak np w restauracji zamiast... NIE WIEM winietki szablon (3) Czy ma ktoś szablon do samodzielnego zrobienia winietek? dori231 biały tiulowy welon z kryształkami (1) Witam, mam do sprzedania piękny dwuwarstwowy biały welon z tiulu. Dolna część... Natalia Papier perłowy 120g na zaproszenia - gdzie? (1) Czy wiecie może gdzie w trójmieście mogę kupić taki papier? Chciałabym w... pannamloda2014 pls o opinie szkoła językowa Bell (15) cześć :) mam wielką prośbę o opinie o szkole językowej Bell w Gdańsku? mocno... Zakochana 24 sprzedam kazmizelkę ślubną - kolor jasny ecru (5) sprzedam kamizelkę - kolor bardzo jasny ecru - nie wpada w żółć. Cena 40 zł.... rabitka Figurka na tort na zamówienie (3) Gdzie mogę kupić figurkę na zamówienie na tort? Wzór nasz wybrany. Paaulinaa_ Piekna suknia slubna (1) Piekna suknia slubna, szyta na osobe 164cm + 4cm szpilka. Suknia to piękne... Suknia Sala weselna z noclegami ok 100 osób. (13) Witam, Poszukuję sali weselnej w okolicach trójmiasta. Ślub planujemy na... Suzi Trębacze na ceremonię (2) Witam, Czy zna ktoś muzyków, którzy daliby radę zagrać na a w zasadzie po... Anna Młode Pary 2014 (część 7) (317) KWIECIEŃ 26.04. ~Jaagnes; Agnes & Karol, Sala: Zamek Jan III Sobieski w... agunineczka Kupię akcesoria/gadżety na wieczór panieński!!! (1) Witam poszukuję akcesori i gadżetów na wieczór panieński typu szarfy do... asia_gda89 Skromne wesele-grill w plenerze??? (5) Witam. Poszukuje miejsca na skromne "wesele" a raczej posiadówkę z... Meg