Sprzedam suknię Agnes 10052 (10) Sprzedam suknię w kolorze ecru w rozmiarze 36-38 na wzrost 160cm.Suknia jest... Megan30 Sprzedam poradnik bez ściemy (1) Znajdziecie tu także opis wszelkich kwestii związanych z weselem; od wyboru... poradnik NOWY welon Polis z metką - sprzedam (2) Zapraszam :)... user_13854164393
oprawa muzyczna slubu 05.07.2014 (15) Witajcie, poszukuje oprawy muzycznej w kosciele. kogo możecie polecić,... Paaulinaa_ Oprawa do kościoła - oazowo/pielgrzymkowo 16.08. (16) Witam, poszukuję oprawy muzycznej do kościoła na 16 sierpnia w stylu... pannamloda2014 jakie wino kupic??? (15) mam problem z wyborem win - chce miec 5 czerwonych i 5 bialych, ale nie mam... Danuska Sala okolicznościowa (3) Witam Poszukuję sali do wynajęcia na wesele, na ok 50 osób. Najlepiej na... Ada Już po... relacja, opinia ;) (10) Nareszcie można odetchnąć...i pochwalić się tym jedynym dniem :) Dzień zaczął... dorotajs Fotograf !!! (1) Poszukuję fotografa na wesele 5 lipca 2014 w kościerzynie. proszę o... patkawesele@gmail.com fajny hotel spa w Polsce? (42) Szukam takiego miejsca na tydzień poślubny - a raczej 5 dni (4 noclegi, od pn... truth wesele zimą ile napojów na 100 osób? (1) Witam, wesele jest w styczniu i mam problem poniewaz robimy wesele w... anooo Przepiękna suknia ślubna / wieczorowa (1) zapraszam, mam na sprzedaż cudowną suknię szytą na zamówienie:... dorotaj Poszukiwany Dj/ wodzirej na wesele 06.09.2014 (9) Poszukuję DJ na wesele 06.09.2014 w okolicach Bytowa akaq Suwaki (9) W jaki sposób ustawiacie takie piekne suwaki odliczające czas do waszego... Madzia & Sławek Zapowiedzi (10) Dziewczyny pomocy ! Gdzie mam dać za zapowiedzi i kiedy jak ślub mam 2,08... Gosia dla potomnych - relacje 2011 :) (24) W trakcie przygotowań do ślubu szukałam relacji, ponieważ chętnie je czytałam... suszka Cudowna Suknia Slubna + GRATISY!!! (4) Piekna suknia slubna, szyta na osobe 164cm + 4cm szpilka. Suknia to piękne... Suknia poszukiwany instruktor/ka tańca- pierwszy taniec (9) witam serdecznie, mam w sierpniu wesele, musimy nauczyć się pieknie tańczyć... karolina007 ozdoba do włosów - NOWA (2) Cześć, mam do sprzedania ozdobę do włosów - NOWĄ. Jest przepiękna.... Aga O zespole Buena ktoś może był na weselu gdzie grali? (1) Proszę o opinie na temat tego zespołu eveeee