Sprawy kościelne (9) Wesele mamy 27.06.15 i wszystko w sumie już mamy załatwione :) jednak nurtują... Nitka90 sprzedam pieknny welon w stanie idealnym (4) jak w tytule sprzedam piękny welon razem z ozdoba w stanie idealnym - zdjecia... niuniex smak tortu weselnego. (47) czesc. zastanawiam sie jaki smak tortu wybrac i nie wiem na co sie... angelika-sss
Tort weselny (40) Nie wiem, którą cukiernię wybrać... Piszcie z jakich cukierni bierzecie... Czachulka Zespół ENERGIA prosze o opinie o nim (6) Hej prosze jeśli macie jakies informacje o tym zespole ENERGIA, jak graja,... handzia Zespół Samba z Gdyni proszę o opinie (5) Czy miala któraś z Was ten zespół? Co sądzicie? Ewiwik dla wszystkich przyszłych Panien Młodych ! sprzedam suknie slubna! (2) http://www.sprzedajsuknie.pl/ogloszenie,zjawiskowa-suknia-slubna-madonna-efek... AnitaC Piękna Kamizelka na wysokiego mężczyznę (1) Posiadam na sprzedaż Kamizelkę z pięknym zdobieniem na wysokiego mężczyznę w... Kiwii Suknia ślubna 2w1 - godna polecenia? (1) Dziewczyny, czy któraś z Was na dzień ślubu zdecydowała się na suknię ślubną... MałaMi Sprzedam delikatną suknię ślubną Igar princessa (17) Sprzedam śliczną białą suknię ślubną firmy Igar na wzrost 167 + 7 cm obcas.... agulaaa ile co łaska - za zapowiedzi, mszę, organistę i koscielnego ? (41) tak jak w tytule - ile planujecie złożyć w ofierze za mszę, a ile wychodzi... bogini997 nnt. Sposób na odchudzanie dla leniwych i niekonsekwentnych :( (11) J.w. Evelyn Ile wódki i napojów na wesele (4) Cześć, właśnie zastanawiamy się ile kupić napoi gazowanych , soków i wódki na... Monika szukam zespołu na 26.07.2014 (4) Witam, poszukuje zespołu (z orkiestrą) na 26.07.2014, maciek Jaki kolor przewodni na sale ??? (53) Podzielcie się informacją na jaki wy kolory się zdecydowaliście? :) I jak... Anula89 Zespół na wesele bez disco polo!!!! (7) poszukuje pilnie zespołu j/w z trojmiasta/okolic badz chetny na dojazd do... eselec bielizna ślubna - gdzie kupić? (13) Dziewczyny proszę pomóżcie! Gdzie kupujecie bieliznę a przede wszystkim... Barcelona Ile czasu czeka sie na Suknie ? (4) Dziewczyny do Slubu zostalo mi 2 miesiace a ja nadal nie mam sukienki :( Nie... panna Biała kokarda do sukni ślubnej - gdzie kupię? (5) Cześć dziewczyny, jak w temacie, poszukuję białej kokardy do sukni ślubnej. Z... Adelajla Wesele w Zamku w Rzucewie - proszę o opinie (4) Witam! Prosze o opinie wszystkie pary młode, gosci weselnych, którzy mieli... Marylove