lista ślubujacych forumowiczek 2006 (26 marca) (3) Kiedy dopisujecie sie do listy proszę podawajcie dane : imiona przyszłych... agusia1 jaki lokal proponujecie (6) jestem z zaspy, planujemy juz slub na 2007 rok wiadomo trzeba wczesniej lokal... paola limuzyna BIAŁA do 1000 zł góra (3) poszukuję limuzyny na slub do 1000 zł- koniecznie białą Beatinka
Grecja. (1) Hej, czy ktoś może słyszał coś o hotelu Castro na krecie w mieście Maleme,... gwisia mail (2) poprosze cennik na maila aguska44@gmail.com inees Smoking? (15) Dziś byliśmy w salonie ślubnym. Chcieliśmy wybrać smoking.Kobieta nam... Anna1 pomocy (28) Dziewczyny! mam problem, byłam dziś przymierzać sukienkę.. Agora 23-26 ecri z... quirin krokowa (7) hej, co mozecie powiedziec o zamku w krokowej? bylam tam jako gosc i podobalo... guska elja (17) Dziewczyny, napewno niektore z Was szyły suknię w tej pracowni....czy... Anulka Szycie sukienki (1) czy któraś z was szyła może swoją sukienkę ślubną u krawcowej w redzie jeśli... monia24 zespół AUDIOSERWIS (1) czy ktoś może slyszał o tym zespole? jeżeli tak to proszę napiszcie opinie o... miga czy jest.... (13) ...jakies forum slubne "Warszawskie"?? niestety przeprowadzilam sie niedawno... Ssylwia próba (7) ... ds bukiecik - czerwono zielono kremowy (6) Macie jakiś pomysł?mogą być różyczki;) anulkam Gdzie niedrogo zaproszenia? (9) Może coś doradzicie... Najpierw planowałam, że sama je wydrukuję, ale trochę... oleta bukiety z frezji??? (4) jak w temacie:) na pewno ktos ma cos ladnego:) MadziaK buty (7) nie wiem czy to jakieś odkrycie ale zapewne nie:)ale dla wiadomości... monia. gdzie suknie balowe??? (4) dziewczyny może wiecie gdzie(sklepy)mozna kupić jakieś fajne suknie na... monia. żel ze swietlika pod oczy (2) czy to działa?;-)))) anulkam salon Sekret w Gdańsku (1) salon przy ul.Góralskiej, ktoś korzystaŁ? anulkam