Kto ma ślub w Kolegiacie w Gdyni na ul. Świętojańskiej? Pilne (6) j.w Magduś tulla (3) mi=MARCI . NIE WIEM DLACZEGO zmieniono mi nick. Ale niech bedzie. Chciałam... MARCI Bezpieczeństwo (8) Po prostu żeby było bezpieczniej przy zakładnaniu profilu (a póżniej... majls_
DO SASZA (8) A KIEDY MASZ W SOKOŁWCE WESELE??? Jastina welon (4) czu do sukni z trenem bedzie pasowac,dlugi (ciagnacy sie) pojedynczy bez... inees odp (35) Ja szczerze odradzam robienie ręczne zaproszeń. Samodzielnie wykonywałam... Rina zespół (1) czy ktoś zna może zespół AUDIOSERWIS? Jak tak to co o nim sądzicie? miga Czym jechać ???? (37) Witam mam pytanie i proźbe o Pomoc chciałbym jechać do ślubu TIREM samym... AdiZ niespodzianki (21) nie chce zeby wesele bylo jakies nudne i standardowe.szukam jakichs pomysłów... sylvia Odstąpię 10 czerwiec (1) Odstąpię dj na 10 czerwca, pilne!!! maggieipimpa plener okolice Kartuzy (23) hej... skoro tyle się pisze ostatnio o plenerach_____ to może ktoś zna ładnne... Marysia lista ślubujacych forumowiczek 2006 (22 marca) (2) Kiedy dopisujecie sie do listy proszę podawajcie dane : imiona przyszłych... agusia1 jaki garnitur????pomocy!! (16) hej dziewczyny!!! mam problem, prosze podpowiedzcie mi czy do mojej sukni... kasiab DO ADMINA FORUM (47) Proszę ze swojej strony i ze strony innych, którzy tu są, a którzy przezyli... majls zespół pulsar ?? (4) poprosze o opinie K&K Re (7) Uważam, że trochę za późno zaczęłaś opalanie. Trzeba było zacząć już w lutym... Rina pomocy Srebrny Młyn kto tam był! (2) Szukam ludzi którzy mieli tam wesele lub byli tam goścmi (tylko takie opinie... agnisia24 kamizelka (9) wiecie może gdzie w Trójmieście można wypożyczyć kamizelke i musznik dla pana... greta dekaracje (12) czy ktoś się orientuje gdzie jest jakaś wypożyczalnia dekoracji ślubnych?? A&S dla szukających sukni ślubnej (20) zobaczcie co znalazłam na allegro !!!! sama planowałam ją kupić na poprawiny,... beata81