Zabawa "rodzina idzie do zoo" (16) Czy ktoś słyszał o niej..widziałam ją kiedyś na weselu i bardzo mi się... Lamia do majls (8) Jak tam poszukiwanie sukienki? Też mam ciut większy rozmiar i jestem ciekawa... kasienka poproszę o opinie o Kolibie (2) Witam, zastanawiamy się czy nie zrobić wesela w Kolibie w Sopocie (chata... zozz
plener (10) chcemy sami ze swoimi aparatami pojechać przed weselem na zdjecia,razem ze... sylvia a jak tam praca? (4) Od niedawna jestem stałączytelniczką Waszego forum i mam pytanie. Jak... gosiaczek fryzjerka w salonie Alicja w Gdańsku na Marusarzówny (5) Kobitki, czy któraś korzystała z usług w tym saloniku??pozdr anulka Ile wyszlo wszystko razem??? (62) Dziewczyny, ile przeznaczacie pieniedzy na wesele?Jaki ponioslyscie ogolny... Rija Kto pojedzie Limuzyna... (26) Czy ktos z Was pojedzie, albo jechal Limuzyna do slubu??? Ja bardzo bym... Rija odwóz gosci (32) Mam pytanie do dziewczyn, ktore robia wesele za gdanskiem, ale nie za daleko... meg Gdzie wynajac bryczke albo karete??? (7) ja bym bardzo chciala pojechac do kosciola bryczka albo kareta???? czy ktos... 2812julia Gdzie sprzedać suknię...? (2) hej dziewczyny...czy wiecie może gdzie mozna sprzedać suknię ślubną?... Agnes św.Bernard - wszystkie opinie i informacje (15) Czekam na wszystkie opinie (pozytywne i negatywne) i informacje na temat... bolo A moze fotograf student? (40) co myslicie o zalatwieniu fotografa z zamilowania czy studenta co ma... pola28 Polecam bardzo dobrego fotografa - c.d. (28) Kto pamięta wątek : "Polecam bardzo dobrego fotografa"????? No to uwaga, mam... cynik co lepiej kupic czy wypożyczyc suknie? (47) Miotam sie troche, bo nie wiem, czy bardziej oplaca sie kupic suknie czy... kila Salon Mariola (3) Czy ktoś wie gdzie dokładnie znajduje się salon Mariola i czy ma ktoś... evak fryzura (35) Macie może jakieś ciekawe fryzurki na ślub?Chodzi mi głownie o koki.. Beti Merkury w Straszynie (11) czesc dziewczyny i chlopaki.prosze o opinie na temat tego hoteliku:)) Kaska_21 Suknia nie dla Panny Młodej (41) Mam dylemat, we wrzesniu wybieram sie na slub kuzynki i chciałabym miec długą... Nesti ślub - tak, wesele - nie (13) Nie możemy się doczekać śłubu, ale jednocześnie bardzo nie mamy ochoty na... nieprzekonani