gdzie dokladnie w Gdansku Materiały? (3) Wiem, ze było, ale czy ktos moglby mi łopatologicznie wytłumaczyc gdzie są te... MadziaK Ślub na dworzu-jak? (11) Drogie skarbnice wiedzy:) Chciałabym zorganizować slub na dworzu, w... magdas dzieki (1) dzieki ania za wiadomoś megi24
jak zrobic sama zaproszenia?? (11) poprosze o szczegolowe informacje ,( moze jakas str www) gdzie krok po kroku-... paola Suknia dla Mam (41) pewnie juz bylo 1000 razy, ale ja walkuje;) Bylam w sklepie z moją mamą i... MadziaK Gdzie są suknie w promocji? (8) Jak w temacie , gdzieś mi się obiło o uszy , że są w sprzedaży suknie w... polla ktos slyszal... (3) ... o takowych praktykach w Gdansku?... Zuzka My juz po - było super!!!!! (48) Hej wszystkim my juz po - Bylo super choc nie tak słonecznie jak wymarzyłam... kacha NAUKI W SOPOCIE (1) CZY WIECIE KIEDY ROZPOCZYNAJA SIE NASTEPNE NAUKI W SOPOCIE? pola28 Targi na Osowej (28) Byłyście na tych pokazach?? Nie wiem czy to można nazwac targami, ale niech... goska Garnitury jak dlugo trzeba czekac? (4) Mam pytanie jak dlugo trzeba czekac na garnitur ktory sobie wybiore z... isa&marcin Kurs tańca (31) witam znalazłam nie drogi kurs tańca :) jeśli kogoś interesuje to zaczyna... UB żonki:)dobre (30) dziewczyny taki sobie troszkę luźny troszkę poważny temacik:)jak sobie... monia. czy tafta da sie ufarbowac? (2) mam na oku super sukienkę, ale jest zbyt jasna na poprawiny, bo ma taki... beata81 LISTOPAD (11) Dziewczyny, nie wiem, czy w końcu nie będę musiała przełozyć slubu na... majls ślub w plenerze (6) ślub w plenerze - jak sądzicie???? da sie coś takiego zorganizować?????... mi restauracje (9) witam, czy mozecie mi polecic jakies ladne nie az tak drogie jak Dwor oliwski... paola sprowadzenie sukni (2) hej tak sie skalda, ze jestem zagranica a do Posli wracam na ok m-ac przed... asienka WARKOCz na slub? (3) czy ktos moze "wystepowal" na swoim slubie w warkoczu? bede wdzieczna za... monia27 jaki fotograf na plener? (15) Hej, mamy fajego fotografa, jezeli chodzi o kosciol i o sale. ale dzis moi... MadziaK