jutro nauki w Sopocie kto idzie?? (31) jutro pierwszy dzien nauk w Sopocie na Chopina 16 na 19 - kto z was... Danuska hotel pod lipami w łęgowie (26) Czy ktos z Was miał tam wesele?? jakie wrazenia?? miikka gdzie buty bez czubów? (26) No bo ja juz nie mam pomyslow. Wszedzie buty z czubami. Ja nie cierpie... MadziaK
Kamerzysta na wesele !!! (10) Poszukuję solidnego, pomysłowego i uczciwego kamerzystę na wesele. Proszę o... MonikaW. fryzjer z jajem (6) dziewczyny! Ciagle ktos pyta o dobrego fryzjera - piszcie tu moze o swoich... joanka pranie sukni (5) Moja suknia slubna wisi w szafie zastanawiam sie czy przed ślubem, ato za 4... natalia_1 Cukiernia-Sowa nr.tel??? (3) Dziewczyny znacie moze numer telefonu do cukierni Sowy, obojetnie ktorej??? maga ramiona & piersi (6) Ogladam sobie suknie na modelkach i wiem, ze niekoniecznie piekna suknia... Lukaszex A co z mieszkaniem? (103) Zastanawiam się czy juz wszyscy obecni tu przyszli małżonkowie mają swoje... anusia Nauki expresowo (12) Dziewczyny!!Wszystko tak sie pokomplikowało, że musimy szybko zrobić nauki -... marrry Zawod szpieg... z Bradem Pittem (5) Dziwczeta, reklamuja teraz na TVN film pt "Zawod szpieg" i w reklamie leci... Rija sala w Kłosowie (6) czy niema ktoś odstąpić terminu na czerwiec ?? K&K jestem gruba!! (8) co mam zrobic??:(((( nie mieszcze sie w zadna suknie!!:( waze 110 kg , wzrost... pączek BRYCZKĄ DO ŚLUBU (13) Witam.czy ktoś z was ma namiary na kogoś kto mógłby wypożyczyć bryczke konną... MALGOSIA wszukam sale do wynajecia!!! 7.07.07 (2) Witajcie szukam sali na wesele dla brata. on jest w angli ale prosil mnie... Hania lista ślubujacych forumowiczek 2006 (21 marca) (2) Kiedy dopisujecie sie do listy proszę podawajcie dane : imiona przyszłych... agusia1 jednak bedzie obiadek :) (39) witam, wczoraj z moim LOVe podjelismy jednak decyzje ze nie bedzie... paola gdzie zdjecia butow Arte Di Roma? (3) szukam zdjec butow wyzej wymienionej firmy, ktore zamowilam w Agnes i... MadziaK oficjalne zaręczyny (19) Ufff Wreszcie po. Z moim narzeczonym zaręczyliśmy się 07.07.05 a dopiero w... fufu81 bolerko, welon, buty, kamizelka, musznik (4) hej, może któraś z was chciałaby sprzedać lub zna kogoś kto chce sprzedać:... greta