kosmetyki z AVONU (12) czy plecacie kuracje wyszczuplajaco-liftingujaca ANEW?? czy wart polecenia... dziób dekoracje na samochod (8) w sumie chyba najlepiej wklejac zdjecia z takich tematow dotyczacych... pola28 Nocleg dla gości (5) Hej Moje wesele bedzie w tawernie greckiej,niestety mam sporo gości z poza... karcia
AQUA AEROBIK - sposób na wesele ;) (22) no właśnie dziewczyny może macie miejsce godne polecenia gdzie odbywa się... Jola kto był/będzie odpowiedzialny za co:) (9) Mam pytanie natury logistycznej:) Podpowiedzcie kogo obarczacie... renkloda smieszne figurki na torcik:))) (17) http://img59.imageshack.us/img59/7196/slimfast6mt4mz.jpg... ja23 Kościół (1) Mam pytanie czy ktoś brał ślub w Kościele pw. ŚW. STANISŁAWA Biskupa... MonikaW. Depilacja (17) Może wątek mało smaczny, ale...Która według Was depilacja jest... gwisia włosy (14) moze jakaś porada na wypadające włosy-tableteczki używałam merz special ale... monia. rabat 2 tys na wesele w gniewie (1) czy ktos ma ochote z tego skorzytac??? wygarana jest nagroda w konkursie , ja... stokrotka szukam dobrej krawcowej (3) ....ale naprwdę dobrej, żeby potrafiła szyć z atłasu i szyfonu boje się... beata81 Czy to przynosi pecha? (11) Zauważyłam że nie jesteśmy jedyni, którzy zmieniają datę ślubu. Dziś mi ktoś... maggieipimpa Suknia Agora (16) czy któras z was ma do sprzedania lub wie gdzie dostane suknie Agora model... monia24 Kosciol sw Jerzego w Sopocie (11) Moj slub odbedzie sie w tym kosciele i bardzo chcialabym zatrudnic kogos kto... tajka26 To, co dobre, to co złe (32) Witam ! Co sądzicie o zespołach, które u Was grają, bądź już zagrały? Proszę... Nuta Filmart - uważajcie na ceny (5) Co za firma - cena u nich zależy od ilości gości i miejsca gdzie się robi... Marzenka zel na swoje paznokcie (6) mam pytanie. do slubu zostalo juz troche ponad 2 miesiace, a moje paznokcie... MadziaK Szukasz dj? (1) Jeżeli nie maci jeszcze dj na 10 czerwca to polecam naszego maggieipimpa ODSTĄPIMY SALĘ - 10.06.2006 (14) Mamy do odstąpienia salę w Kłosowie na wesele w terminie 10.06.2006 r.... O&K odstaię super DJ na 12 sierpnia (2) Dziewczyny, odstąpię super DJ na 12 sierpnia 2006. My zrezygnowaliśmy bo... ysa