Orkiestra SONET BANC- prosze o szczere opinie (1) Witam Pani u ktorej wynajmujemy sale polecila nam zespol SONET BANC. nie jest... Hania novotel? (4) Hotel Novotel? Ma ktoś może zdjęcia sali weselnej? Może ktoś miał tam wesele... niuniusia26 jakiej firmy jest ta sukienka? (9) znalazłam sukienke, która mi sie podoba-nareszcie!ale nie wiem jakiej ona... birdka
Dj vinyl (3) czy ktoś zna Dj Vinyla???? szukam opini :) A&S Walc angielski (11) Witam wszystkie koleżanki forumowiczki ;-) Mam zapytanie o piosenkę na... justynka1979 samochód na 17.06 (5) Czy mógłby mi ktoś polecić jakiś fajny samochodzik na nasz ślub???Myślimy o... gosiar lista ślubujacych forumowiczek 2006 (20 marca) (1) Kiedy dopisujecie sie do listy proszę podawajcie dane : imiona przyszłych... agusia1 troche glupio (24) witam co wg was z noclegiem dla gosci? mam az 100 osob z czego nieliczni... nika a moze cos takiego (3) http://img369.imageshack.us/img369/3489/fryc5rv.jpg sylvia Stegna, wesle w baltyku (3) tak jak w temacie :) , moze ktos mial lub byl na weselu w tym osrodku, lub... isa&marcin gdzie??napoje/alkohol (6) 1.dziewczyny moze któras ostatnio orientowała sie gdzie sa jakies fajne... monia. DZIŚ RÓWNE 5 MIESIĘCY (14) Hej dziewuszki z 19sierpnia dzis nam zostało równe 5 miesięcy :) żeby tylko... Magdalejna zespol-wazne!!! (31) Blagam niech mi ktos pomoże!!! Slyszalam,ze zespoł który prowadzi pan Pstrąg... nowa szukam moniki i lukasza 17.06.06 okraglak (5) witajcie szukam moniki i lukasza ktorzy maja slub w okraglaku 17 czerwca.... Hania lista ślubujacych forumowiczek 2006 (19 marca 21:15)) (2) Kiedy dopisujecie sie do listy proszę podawajcie dane : imiona przyszłych... agusia1 Estragon :))kto robi i jak? (3) teraz pytanko dot estragonu...kto robi w tym roku, albo juz robil, jakie... paola wypożyczę szczupłej dziewczynie suknię (33) zainteresowane proszę o podanie adresu @ wyślę fotki. Rozmiar 36. Suknia jest... margaretka coś dla szczupłej babki (1) sprzedam lub wypożyczę http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=83134&t=83134 margaretka fryzura dla narzeczonego (2) Hej! nie macie może fotek fryzur ślubnych dla facetów? julka.d "kapela" (4) moi mili ostatnio zastanawialam sie nad zespolem na nasze wesele jako ze maz... kaskaHH