szukam sali na wesele (7) Szukam sali na przyjęcie- wesele 08.07.2006. Będzie ok 30-40 osób. Macie... kamena O&K szukam was,odezwijcie sie (1) szukam was w sprawie tej sali w kolosowie,bo jestem chetna na ten termin:)) Kaska_21 jakie dodatki do sukni galaxy? (36) Witam, w końcu zdecydowałam się na suknię galaxy Farage w kolorze "ecrii",... pati0305
kosciol na Czarnej- wrzeszcz (7) kto ma tam 26 sierpnia? Czy rzeczywiscie nie mozna stroic kosciola? Z tego co... niuniusia26 zdjęcia ślubów (1) Jako ciekawostkę wklejam dla Was link do zdjęć z agencji fotograficznej,... tulla Obrączki (10) Mam pytanko gdzie mozna kupic niedrogo zwykłe złote obrączki? i ile kosztuje... Olgas Wolny termin (1) Pilnie poszukuję dj na 19 sierpnia!!! Kto ma wolny termin??? maggieipimpa "Dareks Party Band" (1) Witam Czy ktoś słyszał lub wie coś na temat tego zespołu "Dareks Party... Sybilla Fryzjer -Atelier we Wrzeszczu (5) Czy ktoś słyszał coś o fryzjerze P.Zbyszku z salonu Atelier we Wrzeszczu... majorka pomóżcie wybrać salę :))) (6) Mogę poprosić o kilka zdań na temat takich sal jak: - Hotel Bartan - Kłosowo... aga123 Buty ekri - gdzie kupić ? (6) Gdzie można kupić ładne buty ekri w Trójmieście ? Proszę o radę, cena nie gra... Irka własnoręcznie zrobione zaproszenia (12) Hej Forumki i Formiarze:)! Czy macie juz wybrane zaproszenia? Czy kupujecie... renkloda ja wole zeby pomalowala mnie wizazystka (45) Mam bardzo fajną wizazystke w Sopocie - dojedzie do mnie do domu oprocz tego... magdaa zespol crazy (6) co o nich sadzicie???prosze piszcie kasik lista ślubujacych forumowiczek 2006 (15 marca) (3) Kiedy dopisujecie sie do listy proszę podawajcie dane : imiona przyszłych... agusia1 Marietta Regina 2005 lub Diamont 2006 kupię :-) (12) Kupię białą 2-częściową suknię z salonu Marietta *model Regina 2005, lub z... nikitta23 kto ślubuje w MAJU (18) ja slubuje w maju 2006 a Wy??? zakochana makijaż+fryzjer FALTOM (2) czy ktoś korzystał z usług makijażystki lub fryzjera w hotelu Faltom w Rumi,... kati Dodatki i koronki (10) Kochana Panie,mam problem,bo nie mieszkam w Trójmieście i nie wiem,co gdzie... Kasieńka lista ślubujacych forumowiczek 2006 (17 marca) (3) Kiedy dopisujecie sie do listy proszę podawajcie dane : imiona przyszłych... agusia1