robić wesele czy nie..? (9) cześć dziewczyny.. jestem już od dłuższego czasu w związku i postanowiliśmy a... anulka juz wiem !!:D (3) :) tyle czasu szukalam idealnej piosenki na I taniec, calkiem zapomnialam o... juppi :)))) zamek w gniewie (6) czy ktos ma ochotke na wesele na zamku w gniewie po bardzo promocyjnej cenie?? stokrotka
Alma Sobieszewo (1) czy ktos mial/planuje wesele w nowej duzej sali?? bede wdzieczna za odzew kaskacd pokrowiec na suknie?niekoniecznie len. (10) Witam! Dowiedziałam się ostatnio od pań ze sklepu z materiałami, że suknie... BASRED Odstąpię dj na 10 czerwca (1) Przekładamy wesele na późniejszy termin i dlatego poszukuję kogoś kto nie ma... maggieipimpa zgłupiałąm do cna:)) (7) No bo siedze przed kompem, slucham piosenek na pierwszy taniec i rycze. No... MadziaK poszukuje auta na 22 kwietnia! (1) Witam! Ślub już wkrótce a ja nie mam jeszcze auta.Jeżeli można to proszę o... atena1205 Gotowe sukienki (1) Drogie Panie,może pomożenie mi,bo szukam gotowych sukienek na wesele.Szukam... Kaśka Nadmorski-pliz help (2) czesc dziewczyny, poszukuje info na temat h.nadmorskiegow Gdyni, jak tam... Asia W Poszukuje kucharki! (1) Poszukuje kucharki :) prosze o namiary i info dotyczacych cen itp z gory... Milunia STORCZYKI (14) Dziewczyny, możecie wrzucić kilka fotek bukietów ze storczyków i na włosy... Rina Do Ani i Rafała 3.06 (1) witam, macie ślub w tym samym Kosciele co My (10.06) czy ustalaliście juz z... Kropka-m Poszukuje cabrio na lipiec (6) Cześć z tego co pamiętam ktoraś z dziewczyn miala namiary na Cabripo.Prosze o... Karcia lista ślubujacych forumowiczek 2006 (19 marca) (1) Kiedy dopisujecie sie do listy proszę podawajcie dane : imiona przyszłych... agusia1 czemu tu tak pusto? (5) Czemu tu jest tak pusto? Hmm. Czyżby forumki już spały czy balowały? niuniusia26 Gdzie zrobić wesele ??? (8) Gdzie zrobić wesele ??? tak w miaro tanio i fajnie w Rumi?? Agnieszka1303 wszystkie gdzies wybyły...:) (4) jw sylvia Jakas tu cisza od kilku dni? (3) Kasiu czy masz już zespół? Jeśli nie to mogę kogoś polecić. Chłopak mojej... Alika FALTOM (2) Witam CZy ktoś wie jak wyglada przystrojenie stołów na weselu w Faltomie??? Moniowa