krem na kurze łapki (8) dziewczyny potrzebuje dobrego kremu na mikrozmarszczki(moze nie takie mikro:)... kamila. Kurs tańca w Gdyni (5) W Gdyni w Tango rozpoczyna się kurs 6 marca,czy ktoś był tam na kursie i może... dagmara t Oprawa muzyczna w kościele (7) Witam:) Mam problem poniewaz organista z mkojego kosciola to poprostu.... no... Ewusia
Gdzie uszyć sukienkę ślubną w Trójmiescie ??? (23) Gdzie można w Trójmiescie uszyć sukienkę do ślubu szybko, solidnie i niedrogo... Milla DJ LIMAL (2) Czy ktos z Was ma jakieś doświadczenia z tym DJ? Zostal nam polecony przez... Ewcia&Ziomek 1oo-dniówka :) (9) a my dziś mamy 1oo-dniówkę :D hihi tyle nam zostało do tego pięknego dnia :D figa opinia o WDW w Sopocie (4) Proszę o opinię o WDW w Sopocie. Czy organizował tam ktoś przyjęcie weselne,... EWKA Stronka z sukienkami (26) Hej przesyłam wam stonke z sukienkami.Moze komuś się coś spodoba.... Karcia Targi ślubne 18 marca (10) Kochani nie wiem czy wiecie ale 18 marca tj.w tą sobote sa targi ślubne w... Buziolek nauki w Okraglaku - kto byl i co sądzicie (7) Kilka godzin temu zakonczyly sie bardzo okupowane i popularne nauki w... Yvonne Zaproszenia zwinięte w rulon, jak wysłać? (7) chciałabym aby moje zaproszenia nie byly zlożone, tylko zwiniete w rulon,... beata81 poradnictwo rodzinne w kazimierzu (5) wiadomosc dla osób które maja poradnictwo rodzinne jeszcze przed soba...... Aga81 Ślub cywilny (29) Witam Was kochani :) Wczoraj z moim słonkiem postanowiliśmy ze w lipcu tego... Kamiś Zbyt luźna suknia (4) Miałam drobny wypadek podczas kręcenia sesji zdjęciowej... bj22 jak poprosić (4) Jak grzecznie sasugerowac gościom aby nie przynosili kwiatów? Ja chciałabym... niuniusia26 gdzie cięcie papieru w ząbki? (2) Zawiadomienia drukuję sama i chcialabym je przyciąć na brzegach w ząbki, czy... MadziaK kto ma ślub w weekend majowy? (11) hej dziewczyny, wkońcu znalazłam czas, aby zabrać aktywny udział w waszych... julka.d gdzie przymierzyc bialebuty.com.pl (4) Podoba mi sie kilka butow z tej strony bialebuty.com.pl, czy gdzies oprocz... MadziaK Suknia na ślub cywilny (13) Jaka kiecke na ślub cywilny? jakiego koloru (czarna raczej za smutna) dodam... Kamiś * W i e r s z e * a f o r y z m y * (6) Taki dzień... Ach....ten dzień.... wkrótce nadejdzie ten czas, juz nie... Pomarańczka