SPOTKANIE FORUMEK 2!!! (15) SLUCHAJCIE DZIEWUSZKI! rzucam temat spotkania bo wiem ze jest pare... pola28 czy za poradnictwo rodzinne się płaci??? (12) Witam!W piątek zaczynam chodzić na poradnictwo rodzinne-3 spotkania,... atena1205 Poszukuje MARIETTY (6) Cześć!! A mnie sie bardzo podobaja 3 sukienki, które chodza mi po głowie... majls
ma ktoś tel do poradnictwa w Oliwie( katedra)???? (2) Pyt jak w temacie, jesli ktos ma bardzo prosz etu albo na maila....... slonko do słonka (3) hehe słonko tak sobie przeglądam to forum, a tu nagle zdjęcie z Twojego ślubu... figa szukam zespołu muzycznego na 16.09.2006 (1) witam Poszukuję zespołu muzycznego/orkiestry na wesele, które odbędzie się... tysio dekoracja Hotelu Neptun 24.06 (3) Witam, mam wesele w Hotelu Neptun 24 czerwca, mam pewne pomysly na dekoracje... kasiab do Oleńka i Wiktor (17) podzielcie się wrażeniami:)jak było, czy wszystko się udało??może jakiś rady... limonka DO OLCI I WIKTORKA:) (4) czemu jeszcze brak recenzji z tego jakze waznego dnia:))) ??nie zapomnij... iwka:) wrześniowe panny młode 2006 (31) Witam moje panie z racji tego że powstał podobny wątek o czerwcowych i... wandzia BRZEŻNO. Czy ktoś słyszał ? (2) Czy ktoś słyszał o Domu Weselnym "POD ANIOŁEM" ??? proszę o jakiekolwiek... Ania_ Salon BJ w Wejherowie (1) poproszę o opinie tego salonu, znajduje się na ul. Sienkiewicza, interesuje... anikia dekoracja - firma (2) Powracam do wątku o dekoracjach. Wiem, że jest firma Awangarda Dekoracje z... Karolinka 29 Do slubujących w sierpniu!!!! (30) Dziewczyny na jakim etapie jestescie w przygotowaniach do tego wielkiego... madzik Ginekolog Wejherowo (1) Co sądzicie o Dr Borowskiej z Wejherowa, proszę o jakieś opinie, a jak nie... monika1 Poprawiny Sukienka czy spodnie? (7) Hej Jestem ciekawa w co ubieracie sie na poprawiny? Karcia blyskawiczne bierzmowanie (16) Hej, z przyczyn roznych nie bylam bierzmowana. Zbliza sie slub, narzeczonemu... Zuzka Elisabeth.magdalena-znacie tę krawcową? (6) Pytam z ciekawości, bo znalazłam w ogłoszeniach weselnika tę panią (podala... nikitta23 Do Magdalejna (1) Hej :) Powiedz ty mi czy masz już może wybraną fryzjerkę?? Przyznam się... Kropka3103 Zniżka w kwiaciarni Alhambra (3) Hej Forumowicze! Jadąc dziś do pracy w kolejce, zauważyłam reklamę, która... Kropka3103