Ile wódki na osobę? (26) Jak myślicie? Ile alkoholu kupić na wesele na około 75 osób łącznie z... KB suknia-salon Elja (5) czy jest ktos kto moglby sie podzielic opinia na temat salonu slubnego ELJA... monia27 akryle - do specjalistek i użytkowniczek (12) Dziewczyny, mam pytanie, może mi pomożecie. Kosmetyczka założyła mi akryl... Aga bez logowania
DO Slonko (23) Po swoim cywilnym, tak sie rozpisywałas, jaki to on był cudowny i obiecałaś... majls czesanie próbne (9) Podobny wątek jak makijażowy - ale mnie to nurtuje, czy na próbnym czasaniu... MI sex przed ślubem:)) (34) co myślicie o tym??ja się kocham z moim narzeczonym i nie widzę nic w tym... lotta Po suknię-z kim? Z narzeczonym? (17) Słuchajcie coraz częściej słyszę,że po suknie dziewczyny chodzą ze swoimi... Madzik:) Samochód cabrio na ślub w Gdyni-pilne (20) Poszkuję samochodu, jakiegoś fajnego, najlepiej cabrio na nasz ślub. Jeśli... monia23 Persona (2) Czy wiecie coś na temat tego sprzętu, czy któraś z Was go używa??? iga menu w ESTRAGONIE (6) DZIEWCZYNKI,KTORE WYBRALYSCIE MENU?CZY KTORAS Z WAS MIESZALA DANIA Z INNYCH... pola28 czy się przebieracie? (22) Witam, Chciałabym zapytac czy podczas wesela po oczepinach przebieracie swoje... gosiap nauki w Okrąglaku (26) Czy na nauki w Okrąglaku mozna isc tak 'z bata', bez pytania, usiasc,... olga_osowa Co grawerujecie na obraczkach? (31) Czy na obraczkach daliscie cos Sobie wygrawerowac? Bo ja sie zastanawiam.... Rija wykres z internetu (4) Kiedys ktoraś z dziewczyn podawała adres strony internetowej, z której można... Illatanka 7-8 Lipca Reportaże - Fotografia. (2) Witam, prosiła bym wszystkie pary z weselnika, które pisały do nas o termin 7... www.bw.dj.pl Polecam zespół (dla nieliczących się z kosztami weselnymi...) (16) www. topten.art.pl Przepiękna muzyka, śpiew, ach...szkoda, że nie było nas... asior FRYZJERKA ZASPA (2) Kto zna fryzjerkę z Zaspy ktora pieknie uczesze mnie na moj slub?Najlepiej... kitti fajne obraczki i niedrogie :-) (34) Polecam jubilera Jubirex w Gdansku na Przymorzu, w Realu naprzeciwko Alfy... Gaja Kto z was będzie brał udział w naukach w wakacje w GDYNI? (4) Czy ktoś z was planuje odbyć nauki małżeńskie w Gdyni w sezonie... Magduś parasolka ażurowa (7) Witam, może ktoś ma lub będzie miał odsprzedac parasolkę ślubną na... pati