Przywiania (2) Witam chcielibyśmy sie z wami przywitać Isa i Marcin z tej strony. Chcemy sie... isa&marcin Przywiatanie, przygotowanie do slubu :) (1) Witam chcielibyśmy sie z wami przywitać Isa i Marcin z tej strony. Chcemy sie... isa&marcin jak to jest?? (7) dziewczyny w dzien slubu w kosciele podpisujemy jakies papierki :-) no... dziób
czy ma ktos tel do pana prowadzacego poradnictwo w Bernardzie? (1) Pytanie jak wyzej. Jak nigdzie indziej nie bedzie mozliwe odbyc poradnictwa ,... slonko hotel Gregor-znacie? (4) hotel Gregor-prosze o opinie :-))) bede wdzieczna sandra slub w czerwcu,nauki w polu... (27) czy jeste jakas para ,ktora slubuje w czrwcu a nie zaczela jeszcze nauk?nie... pola28 Welon (8) Hej. Odkupiłam od dziewczyny sukienkę taką jak chciałam- w super stanie razem... czarna Kościół w Wielkim Kacku (9) Witam:-) Poszłam na rękę moim przyszłym teściom, którzy chcą aby ślub odbył... gonia nauki w marcu na armii krajowej (11) my własnie chcemy sie wybrac na spotkania w marcu :) czy ktos tez idzie?? tak... monalizka adres salonu Chantility (2) Kto zna adres do salonu Chantility w Gdansku Glownym? tajka26 Fryzjer w Brzeźnie (4) Czy ktoś zna dobrego fryzjera w Brzeźnie lub w okolicach? Anna1 CO MAM ZROBIC???????? (4) sluchajcie dziewczyny,mam problem.i to dopiero wczoraj zaczelam o tym... pola28 Gdzie poradnia rodzinna w Oliwie? (4) Dziewczyny - i chlopaki;) Jestem na dzis umowiona w poradni rodzinnej w... MadziaK wasze zespoły na wesele (49) słuhcajcie Kochani Mam do was prośbę. Pilnie poszukuję zespołu, więc bardzo... ds42 KWIACIRKA DO DOMU (10) chcialabym kupic sama na gieldzie kwiaty do mojej wiazanki i szukam... pola28 Jaki był adres tego forum, co tu się ostatnio rekalamowało? (4) .....bo jak zwykle naszemu kochanemu adminowi przeszkadzało :) beata81 Zapraszamy Wszystkich Forumowiczów! (3) Zapraszamy Was na kolejny Wieczorek dla Narzeczonych szczegóły... "Wieczorek dla Narzeczonych ODPOCZNIJCIE OD PRZYGOTOWAŃ DO WESELA HOROSKOP NA WESOŁO :) (7) Baran - Mars (21.03-20.04) Urodzeni pod tym znakiem sa z natury rzeczy... betiblue1 Sprzedam piękną suknię sposy (1) W pasie od 75-80 w biuście 95-100... Nes Panny, lwy, wodniki, barany... (182) Witam ! Oderwijmy się na chwilę od nerwówki przygotowań przedślubnych, i... Anula 80