Sprzedam suknie slubna (19) Witam! Mam do sprzedania suknie ślubna, kolor: bardzo jasne ecru, rozmiar... Sylwia22 Lokal na terenie Trójmiasta do 130 osób (15) Planujemy wesele w kwietniu 2007 i zaczynamy szukać odpowiedniego lokalu na... Oldzi Pilne! Czy butik Chantilly dziś czynny? (7) Ktoś wie, czy czynny jest w soboty ten sklep i w jakich godzinach? Wiem, ze... nikitta23
ziemia egipska (6) czy któraś z Was używa tego kosmetyku??podobno super sprawa ale na czym... beza popękane usta (4) zancie jakiś dobry pomysł oprócz miodu? kilma salon sukien slubnych marietta (14) co prawda swój slub miałąm pół roku temu ale dopiero teraz wyszła pewna... mmegi lista ślubujacych forumowiczek 2006 (11 marca godz. 22:30) (1) Kiedy dopisujecie sie do listy proszę podawajcie dane : imiona przyszłych... agusia1 salon Alicja (3) Dziewczyny, czy któraś z Was korzystała z usug tego salonu? (na Marusarzówny... anulka coś na przebarwienia.... (7) .............na buźce.....możecie polecić???do slubu pół roku...może troszkę... bebe fryc (40) szukam i szukam,macie jakies fotki fryzuw na włosy poldlugie,cienkie,proste sylvia kosciol sw .Jana w Gdansku (3) co sadzicie o tym kosciele?a moze ktoras slubuje w nim ale w piatek?ciekawe... pola28 Stronka Farage (25) Dla zainteresowanych stronka Farage: www.farage.com.pl Są tam zdjęcia z... Kropka3103 hotel POSEJDON w jelitkowie (2) czy ktos robil tam przyjecie?jakie sa ceny i klimat?napiszcie cos:) pola28 Poszukuje sprawdzonej firmy dekorujacej sale. (14) Potrzebuje dekoratora sali, jakie wy wybieracie? U nas jest sporo firm, ale... Rija co łaska? (3) ile wynosi przeciętna opłata za ślub w kościele? kamena zespół Coctail (2) mam pytanie do tych, którzy na swoje wesele wybrali zespół Coctail.... dorcia... fotograf tylko do kosciola (41) macie moze jakiegos fotografa ktory przyszedlby tylko do kosciola?oczywiscie... pola28 2 marietty,ale która która?????? (3) mam problem-jestem zapisana do marietty na władysława 1-5,ale mam problem-czy... birdka ZESPOL CZY DJ? (39) Cholercia zasypuje was pytaniami ale dopiero zaczynam szukac wszystkiego i... pola28 Nauki w kwietniu (1) Witajcie, czy ktoś wie kiedy i gdzie zaczynaj się nauki w kietniu?... Rina