oprawa w kościele (9) Dziewuszki!!!! Potzrebuje jakąs oprawe do kościoła!!!!! Zeby było... Ewita13 lista ślubujacych forumowiczek 2006 (10 marca 20:37) (1) Kiedy dopisujecie sie do listy proszę podawajcie dane : imiona przyszłych... agusia1 byłam w Modonnie! (10) właśnie wróciłam z salonu!ale wrażenie!super obsługa-nie dość , że uprzejma,... birdka
nauki (3) aby odbyc nauki przedmałżeńskie należy miec skierowanie od ksiedza? czy mozna... Laura20 piąteczek (5) Wszystkim forumkom pięknego weekendu !!!! Kurcze piątek to chyba... monia222 lista ślubujacych forumowiczek 2006 (10 marca) (3) Kiedy dopisujecie sie do listy proszę podawajcie dane : imiona przyszłych... agusia1 prognoza pogody na lato !! (6) dziewczyny, czy też macie takie informacje jak ja - lato zimne i... aniuś obrączki tytanowe (17) Czy ktos z forumowiczów wie gdzie w Trójmieście mozna kupic obrączki tytanowe? kara30 NOCLEG W KIELNIE k. Chwarzczyna (5) Witajcie, rozpaczliwie poszukuje noclegu dla gości w Kielnie lub okolicy... RENNI tradycja nocy poślubnej??? (4) Jak to jest z nocą poślubną..właściwie jak powinno być? Mam wesele w knajpce... cleo "przyssawki" do dekoracji samochodu (4) hej... Czy ktoś z Was wie gdzie można kupic "przyssawki" do kwiatów, do... Bartas Nauki w Okraglaku 13 marc (4) Witajcie, Czy jest może na forrum, ktoś kto chce rozpoczac nauki 13 marca w... Mirabelka Ślub w kosciele w Brzeźnie (30) Kto ma ślub w kościele w Brzeżnie? Anna1 poradzcie co do sukni - prosze... (1) dziewczyny , czy ktoras juz odbierala suknie szyta w mariettcie??? ciekawa... Danuska sprzedam Polinę! (7) Hej dziewczyny! Chcę sprzedać jeszcz enei uszytą suknię z salonu Beauty... renkloda Co o tym sadzicie? (27) Chciałabym ,,wystapić,, w swojej sukni slubnej zarowno na weselu jak i na... Moniś nasze fryzury:) (24) dziewczyny wklejajcie zdjęcia z fryzurami ktore sobie wybrałyście na ten dzień:) monia. Pora na wrzesień 2006 :) (27) Hej Dziewczyny! Widzę wątek o kwietniu, czerwcu, lipcu i sierpniu 2006 ale... Nicka elektroniczne zawiadomienia (2) dziecwzyny gdzies mi kiedys mignely elektroniczne zawiadomienia tutaj... ewulka obrączki - co o nich myślicie (31) http://img385.imageshack.us/img385/2882/obrczki1dl.jpg gosiksz