kiedy zaproszenia? (14) kiedy wysyłacie zaproszenia do gości ? a raczej ile przed ślubem:)bo data... monia. Pracownia Mody Kucharska, Gdańsk ul.Zelwerowicz (1) Czsy któraś z Was korzystała z usług tej pracowni?? anulka Co zamiast kwiatów ?? (9) Może ktoś ma pomysł co można podarować młodej parze zamiast kwiatów na ślubie... Yaga
kiedy w kosciele "co laska"? (3) Kiedy w kościele daje się "co łaska"? czy w momencie spisania protokołu... MadziaK suknia w Agnes (6) dziewczyny, nareszcie upatrzyłam sobie suknię......w salonie Agnes, model... AAAAAAANN LISTA DJ KTÓRZY U NAS GRAJĄ (9) Hej kochani a może zrobimy tym razem listę dj którzy u nas grają ? bartek25 Poszukujemy fotografa do kościoła!!!! (2) Slub jest 26.08.06 na g.16, prosze o oferty wraz z cennikiem. madzik śuknia dla drobnej (8) mam na zbyciu ładną suknię dla drobnej dziewczyny motylek Krawcowa z salonu (6) Szukam kontaktu do profesjonalistki od sukien ślubnych, która mogłaby pod... Agatha Prosze o ocenę?TBC (3) Mam małe pytanie czy ktoś z was miał albo widział materiały, fotografie... Xenia St. Patrick (25) Wyszperałam w necie zdjęcie sukni St. Patrick i teraz nie berdzo wiem jak to... kasiunieczek NAPRAWDĘ POTRZEBUJĘ POMOCY!!! (10) Dziewczyny, napiszcie jakie znacie ładne miejsca na przyjęcia ślubne, takie z... ysa Kto zna dobrego DJ.?? (1) Witam- mam prosbe. Chciałbym poruszyc dwa wątki. Pierwszy to czy znacie i... iro rozwiązanie!:)))) (5) dziewczeta czytałam gdzies kiedyś,że chciałybyście aby do ołtarza was tata... monia. ETYKIETA ŚLUBNA (2) Etykieta ślubna CZEGO NIE WYPADA MŁODEJ PARZE ? Błogosławieństwo Zgodnie z... betiblue1 lista ślubujacych forumowiczek 2006 (7 marca) (1) Kiedy dopisujecie sie do listy proszę podawajcie dane : imiona przyszłych... agusia1 szukam noclegow w Sopocie na 5 sierpnia (1) Pomóżcie! Jesli ktos zna pokoje do wynajęcia w Sopocie na 4-6 sierp. Hotele... kila duet champions.... (5) czy ktos slyszal o nich sylvia Duża sala i piękne otoczenie... (1) Witam Jeśli ktoś szuka dużej sali w ustronnym, spokojnym miejscu to... tereska03 94 dni i sie stanie (1) zostalo jeszcze 94 dni do mojego naszego wielkiego dnia , a ja juz sie... kasia...