ślub w kościele św. Polikarpa na Osowej (1) Czy ktoś może podzielić sie wrażeniami ze ślubu na Osowej w kosciele Św.... mala ślub (1) Czy ktoś może podzielić się wrażeniami ze ślubu na Osowej w kościele św.... mala cedra (1) Dziewczyny, czy słyszałyście coś o takim materiale na suknię??Znalazłam dwie... Anulka
drobiazgi dla gości (1) Witam No ja własnie nie wiem co z tymi drobiazgami. Robic czy nie robic.... niuniusia26 ODSTĄPIĘ SALĘ - 24.06.2006 (3) ODSTĄPIĘ SALĘ TERMIN 24 CZERWIEC 2006 R. TEQUILA - RUMIA aga06 repertuar (4) dziewczyny mam pytanko czy na wesele repertuar ustalacie (młodzi) czy tak jak... monia. nauki weekendowe w Matemblewie (1) czesc, ostatnio sie dowiadywalam i w Matemblewie nauki weekendowe... julcia79 S I E R P I E Ń 2006! - odstąpimy salę!!! (3) Hotel FALKO, Rumia, termin w Sobotę, SIERPIEŃ 2006! Duża, elegancka sala,... kula Marietta ecru 20-07 (1) Poszukuję zdjęcia tej sukni,czy ktoś wie,gdzie można wyszukać? aleksad mnóstwo figurek na torcik (7) warto zobaczyć :)... ds42 Fotograf do kościoła(26.08.) i na plener (28.08)!!! (1) Poszukujemy fotografa do koscioła na 26.08. i plener 28.08.prosze o kontakt... madziula Dlaczego????? (3) Ludziska kochane!!!!! Dlaczego wysyłacie na forum ogłoszenia o sukniach... Borówka gdzie zamawiacie Wasze wiązanki (5) no właśnie jak w temacie, czy już wybrałyście odpowiednią kwiaciarnię bo ja... oliwka125 Czy ktos zna zespol Quantos ? (1) Hallo - czy ktos slyszal zespol Quantos ? - podobno dobrze grają a ,... Benia jak otwarta jest kancelaria w Mikolaju? (3) Dziewczyny, czy wiecie jak otwarta jest kancelaria w kosciele św. Mikolaja w... MadziaK Spotkanko - SUPER!!!! (10) Witajcie!!!!!! My juz po spotkaniu. Szkoda, że było nas tak mało (tylko 5)... Ewita13 MARSZ FEMINISTEK W SOPOCIE! (12) W niedzielę 5 marca 2006 o godz. 14 w Sopocie odbędzie się marsz feministek!... Gabyska nauki (4) ile razy trzeba byc na naukach zeby ksiadz zaliczył?? Laura20 wymarzone kwiaty (19) Moje marzenie to bukiet z wodnych lilii. Albo chociaż jedna lilia na liściu.... justyś CIEKAWA SUKNIA (1) http://www.allegro.pl/item88774764_suknia_slubna_morilee_bymadelinegardnerusa... Ania_z_Black&White