szukam dobrego fotografa (2) szukam dobrego fotografa,czy ktos moze polecic sprawdzonego? andzia1979 nauki w Osowej? (4) Orintujecie sie moze, czy nauki mozna odbyc w ktoryms z kosciolow w Gdansku... olga_osowa Potrzebuję ładny biały samochód na ślub (3) Poszukuję ładnego białego samochodu na ślub, ale nie za drogiego, ok.500 za 5... Beti
dekoracja samochodu do ślubu (2) przepraszam czy ktoś ma może namiary na stronki www gdzie znajde jakieś ładne... kalina sprzedam sukienke jeszcze nie uszytą :) (10) Sprawa wyglada tak moja dziewczyna zamowila sukienke w styczniu odbieramy ja... aiv3n za ile robicie wesele i gdzie? (4) tak jak w pytaniu heksa2000 Oddam termin w Rodizo na 25 grudnia 2006 (16) Oddam mój termin w Rodizo El Toro na 25 grudnia 2006! Magduś faltom- Rumia- nowa sala (10) Ostatnio byłam w FALTOMIE na rozmowie i dowiedziałam się, że od Kwietnia... Magduś do slubujacych na CZarnej we Wrzeszczu (6) wciaz niewiem niestety jak jest z ubiorem i wogule.moze cos wiecie ? sylvia nauki w Gdyni (4) Od poniedziałku do czwartku będą nauki w Gdyni Obłużu w Kościele Ducha Św. na... aniaslawek lista ślubujacych forumowiczek 2006 (4 marca) (1) Kiedy dopisujecie sie do listy proszę podawajcie dane : imiona przyszłych... agusia1 fortepian (23) Czy ktos moze polecic jakiegos Pana ktora pogra na fortepianie do obiadu... Beatka Potwierdzenia przybycia (15) Jak traktujecie osoby, które nie potwierdziły Wam przyjazdu i ciągle się... Rina KRAWCOWA (2) WIDZE ZE INNY TEMAT WATKU NIE DZIALA TO MOZE TEN:) potrzebuje krawcowa ktora... pola28 poradnictwo- Gwiazda Morza (1) czesc! mam pytanie- jak wyglada poradnictwo rodzinne w Gwieździe Morza? czy... daga zdjęcia black and white (8) mam pytanko-czy wiecie ile kosztują zdjęcia robione przez firmę black and... agutek81 koperty gotowce (13) Prosze o pomoc. Gdzie moge kupic koperty kwadratowe 160x160 cm lub 140x140cm... Soltera pytanie do Riji-garnitur (2) A po ile są te garnitury?Byłam na tej stronie,ale... Czy w Gdańsku jest... Beatka Zespół Cocktail (6) Czy ktoś z Was był na weselu/imprezie gdzie grał Cocktail? Bardzo chciałabym... ds42 odstapiek termin u sw BERNARDA,ale PIATEK:) (3) WITAM WSZSTKIE ZAINTERESOWANE TYM PIEKNYM KOSCIOLKIEM.JESTESMY ZAPISANI NA 23... pola28