makijaż na 29.04 (14) Drogie Panie wizazystki, makijażystki...czy ktoras dysponuje wolnym terminem... ewulka mamy organizują:((( (10) dziewczyny mam ogromny problem,w zasadzie to chyba tylko na jakieś slowa... monia. Kurs przedmałżeński w Gdańsku (7) Witam, tak, jak w temacie: Czy ktoś wie kiedy i gdzie zaczyna sie najbliższy... Becia
Do: Monika&Wojtek, Dorota&Grzesiek! (9) Witam! Przeczytałam, że macie wesela w Zaścianku w Chwaszczynie i jestem... unplushak Dom weselny "Pod Aniołem" (4) Kochane Dziewczyny, Drodzy Panowie. Czy Ktoś z Was słyszał o nowo otwartym... Ania_ test-nie czytac (3) :-) Ssylwia Kto slubuje 5 sierpnia??? i gdzie (26) witajcie, ciekawa jestem ile osob slubuje 5 sierpnia 2006 i gdzie??? Moze... Danuska zamiast kwiatów (17) Cześć wszystkim, ostatnio weszła taka moda, że państwo młodzi zamiast kwiatów... monia222 ja tez sprzedam sukienkę jeszcze nie uszytą :-) (1) Zamówiłam w Chantilly suknię z kolekcji Classa 2006, model c-359 (jej zdjęcie... kaha nauki-Morena (8) Witam...czy ktoś może mi napisać kiedy i o której i gdzie dokładnie odbywają... nikola kto miał lub będzie miał w FALTOMIE? (6) Moje pytanie stąd, iż chcę się dowiedzieć jak wygląda podanie jedzenia, czy... ysa Zespół Mari Band lub inny godny polecenia. Pomocy zostałam bez zespołu 30czerwca (7) Czy ktoś miał ten zepół na swoim weselu???? Co Onich sądzicie. Proszę o... betiblue1 Sprzedam WELON HAFTOWANY !!! (12) Dziewczynki, może któras z Was chciałby kupić welon haftowany w kolorze... nacia Śluby-oprawa muzyczna (11) Witamy serdecznie wszystkie Młode Pary i zapraszamy do skorzystania z naszej... emisjaglosu Suknia dla szczupłej sprzedam (3) Sprzeda suknię dla szczupłej, podkreślającą kształty... Profesoris Mari Band? (2) Czy ktoś kojarzy zespół Mari Band? Ponoć współpracują z gdyńską restauracją... Zielona ESTRAGON (43) czy ktoś moze bawił się na weselu w Estragonie w Gdańsku? gogna szukam manicurzystki!! (9) Hej!! Dziewczyny, szukam dobrej manicurzystki, która zna się na robocie.... mała obrączki Stelach nr117 (9) Może ktoś z was ma już zakupiony ten model i może przesłac mi jego zdjęcia?... pati Dzis slub Naszej kolezanki... (3) Dzis slubuja sobie Nasi forumowicze Ola&Marek,zycze im Wszystkiego co... Rija