wesele od A do Z (1) http://www.gimbla.pl/forum/pokoje/viewtopic.php?t=30807 ds42 pytanie do Naci - garnitur (3) Nacia!!Ogromna prośba!Czy pamiętasz, skąd ściągnęłaś fason tego garnituru,... Beatka jakie wymiary mają winietki? (3) Ja wiem, ze jakie sobie zrobie. Ale moze wiecie jakie wymiary mają... MadziaK
POMOCY (9) Witam wszystkich forumowiczów. Wspołnie z narzeczonym postanowilismy ze na... jolciak biały samochód na ślub (1) Szukam taniego ładnego samochodu (koniecznie białego) na wesele.Proszę o... Beatka prezent w kopercie (7) jak mozna delikatnie zasugerowac gosciom by zamiast prezentow- czytaj 6... alinkura sukienka na przebranie (14) dziewczyny potrzebuje super krawcowa ktora uszyje mi sukienke na przebranie... pola28 jak wypisywac zaproszenia? (23) Wczoraj odebralismy zaproszenia i zastanawiam się jak powinnam je wypisac.... pati NAUKI W SOPOCIE (4) czy ktoras z was idzie w marcu na nauki i zna dokladny dzien i godzine? pola28 nauki na czarnej (5) czy ktos wie kiedy sa i na którą? lilka buty (8) Laski, gdzie mogę kupić buty, niedrogie, ładne na małym, szerszym obcasiku? calineczka spotkanie forumek (52) w poprzednim wątku na ten temat tak wstępnie dogadałyśmy się na: dzień:... beata81 do Ilki !!! (10) hej i jak tam po makijażu próbnym? greta Nauki w katedrze (21) Czy któraś/ ktoryś z Was chodziła/ -ł lub chodzi na nauki i poradnictwo do... Illatanka Co zrobić by nie płakać na ślubie (11) ??? Co zrobić... by się nie popłakać ze wzruszenia... podczas mszy św...... Eklerka8 Obiad ślubny bez wesela w Rodizio (2) Cześć, chce zrobić taki poczęstunek dla gości w Rodizio, nieststy nie stać... Malaga zdjęcia (16) Dziewczyny, odpowiedzcie mi na pytanie, czy Wasi przyszli mężowie, też są tak... dziunia mmegi i wiza - namiary? (6) dziewczyny! czy ktoraś ma może namiary na mmegi lub na wizę? będę bardzo... unplushak Makijaż (5) szukam jakiejs dobrej i przstepnej cenowo makijażystki??? może ktos zna??? mała pare dni przed slubem (11) mieszkam z narzeczonym,czy pare dni przed slubem wrucic do domu?zeby bylo tak... sylvia