SUKNIA NA POPRAWINY (61) Hej Dziewczyny. Wiecie moze gdzie mozna znalezc w necie fajne kiecki, takie... Lidzia ślub inaczej (12) witam! wiem,że taki wątek już się pojawił, ale niestety nie mogę do... elmo do Panien Młodych (11) Serdecznie ściskam ;-) życzę powodzenia i dziękuję, że za waszym... maciejka
do Riji (1) czy ja Ci podeslalam fotke mojej sukni ?? troche sie gubie w tych @ :-] margaretka slubujcie w piatek!!! (49) sluchajcie dziewuszki i nie tylko dziewuszki:)my slubujemy w piatek i slysze... pola28 "co laska..." (22) Czy ktos wie, czy za zgode na slub w innej parafii trzeba ksiedzu z mojej... habibi29 izka25 (4) Izka25 podaj swoj @ bo nie mam gdzie wyslac @ ;-( margaretka czy ktos ich zna?? (1) duet champions....jestem ciekawa opini,sa z tczewa sylvia jaki kolor wiazanki do suknie ecru? (48) Pomocy nie mam pojecia co do takeij sukni pasuje, chcialam rozowe kalie ale... renkloda szukam taniego samochodu na wesele - koniecznie białego (4) szukam taniego samochodu na wesele - koniecznie białego- ślub na Kaszubach Beatka suknia dla świadkowej XXL (7) dziewczyny moze ktoras mi pomoze znaleźć stronki z pieknymi..wyszczuplającymi... lisa Ostrzegam przed panem Arturem Wilimkiem prowadzacym firme Wideofilm (20) Ostrzegam przed panem Arturem Wilimkiem prowadzacym firme Wideofilm, z... Irish_girl śpiew w kościele - Kaszuby (3) Chciałabym,żeby w kościele na mszy, oprócz organisty zaśpiewały jakieś... Beatka Ile za dobrego fotografa??? (25) Hej dziewczyny, dzis dowiedzialam sie ile chce moj fotograf za robienie... kasiab kościół św. Jerzego w Sopocie (2) czy ktoś wie może kiedy jest czynne biuro parafialne w Św. Jerzym w Sopocie i... Myszka1 nowa kolekcja sukien Beauty (40) czy macie może fotki nowej kolekcji sukien z beauty? jak tak to poproszę,... beata81 koszula z mankietami....spinki.. (6) Chyba jest bardziej elegancka, prawda? W watku "jaki garnitur" wstawiłam... nacia problem z kosciolem! (4) czy ktos ma slub w piatek u sw Jerzego?dzis byl tam moj narzeczony i ksiadz... pola28 lista ślubujacych forumowiczek 2006 (1 marca) (1) Kiedy dopisujecie sie do listy proszę podawajcie dane : imiona przyszłych... agusia1 Poradnik dla prowadzacego wesele (3) Witam czy zna moze ktos poradnik w ktorym podany jest przykladowy przebieg... bart