A czy ktoś wie, ile kosztuje licencja ze św. Dominika w Warszawie? :-) (1) Pozdrawiam serdecznie :-) justynka1979 Jak to zrobić??? (10) witam jest rzecza ogolnie przyjeta ze gosci na weselu jest jakas okreslona... macmar goscie w Kosciele (15) Dziewczyny, czy wysylalyscie tez zawiadomienia dla Gosci tylko do... ania 22
pieprzyk (18) mam na plecach duzy niezbyt ladny pieprzyk.no i pomyslalam ze chyba powinnam... bb23 S I E R P I E Ń 2006! - odstąpimy lokal!!! (1) Hotel FALKO, Rumia, termin w Sobotę! Duża, elegancka sala, lekko 100 osób.... kula lista ślubujacych forumowiczek 2006 (28.02 godz. 17:23) (1) Kiedy dopisujecie sie do listy proszę podawajcie dane : imiona przyszłych... agusia1 goscie (1) dziewczyny, duzo mialyscie gosci w Kosciele na swoich slubach?:-) eliza Parafia Sw. Bernarda Sopot (23) witam, poszukuję pary, która ma 29 lipca 2006r ślub w parafii Św.... Ata Kto ślubował w Katedrze Oliwskiej?? (6) napiszcie mi coś,bo się zastanawiam-chciałam tylko urzedowo,ale ta katedra mi... lila Formalności związane ze ślubem w kościele?? (3) Jak to się wszystko załatwia-jakie dokumenty są potrzebne,jakie warunki... lila Półtora gościa (8) Czy ktos miał przyjemność być na weselu, któremu czas umilał zespół Półtora... Lidka USC Gdynia, Wejherowo (3) czy ktoś wie w jakich godzinach są otwarte te dwa Urzędy? Z góry dziękuję :) ank Zaproszenia slubne- tanie i ladne (12) Jak w temacie. Co polecicie na terenie trojmiasta? Zihu lista ślubujacych forumowiczek 2006 (25.02) (5) LISTA ŚLUBUJĄCYCH FORUMOWICZÓW 2006: LUTY’2006 KASIA&RAFAŁ kościół św.... agusia1 ile macie lub małyście lat jak wychodziłyście za mąż (64) zastanawiałam się ostatnio z przyjaciółkami czy jest taki wiek gdy jest za... aniołek hotel GREGOR (6) czy ktos z was mial wesele w hotelu GREGOR w Pszczółkach????albo bedzie tam... dziób spodnie z tunika (5) witajcie! mam pytanie. czy ktos orientuje sie gdzie moglabym kupic jakis... Soltera co z magnatem (8) Planujemy wesele na wrzesień, w 90% jestem zdecydowana na magnata w bojanie.... evak do pola28 (30) Pola kiedy jedziesz do wawy po sukienke i do jakiego salonu? megmeg lista ślubujacych forumowiczek 2006 (28.02) (1) Kiedy dopisujecie sie do listy proszę podawajcie dane : imiona przyszłych... agusia1