Dekoracja sali w Faltomie (2) WITAM!! Czy ktoś dekorował salę balową w Faltomie??????? Moniowa Lokal Brzezno (1) Dowiadywałam się o uroczystość weselną w Domu Imprezowym Pod Aniołem w... tin2 ZOSTAWCIE BERNADKE W SPOKOJU!!!ZAZDROSNIKI!!! (1) Czemu ciagle znikaja watki u Bernadki?????co za cholera nie moze przezyc ze... pola28
nacia odezwij sie (4) nacia bardzo cie prosimy daj znac nam na meila albo na forach gdzie co i jak... magda_sopot Alabama (3) znacie?dobry zespół piszcie prosze:) monia. Szukasz sukni? Mam propozycję... (9) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=82904132 pod tym adresem znajdziesz... magda02 NAUKI W PRUSZCZU (5) CZY KTOŚ WIE COKOLWIEK NA TEMAT NAUK W PRZUSZCZU GD.? JASTINA poraz kolejny...kupie buty slubne roz.39 (19) moze macie do sprzedana buciki slubne?chcetnie kupie.prosze o foto na maila :-) dziób Prosze o polecenie mi dobrego kamerzysty (6) Widziałam już kilka filmów koleżanek i żaden mi nie odpowiadał bo poprostu... gosienka28 Mam problem z wyborem fotografa i Kamerzysty! (16) Ostatnio byłam na kilku spotkaniach z kamerzystą i fotografem. mam dylemat.... Magduś co w umowie z orkiestrą? (6) witajcie, mam pytanko jak w temacie, czy ustalacie też w umowie np. przerwy... oliwka125 poszukuje sukienki Agnes (1) Może któraś z was kupiła już sukienkę z salonu Agnes nr 4412_538, tzw.... Annika Polecam... (27) Poradnictwo rodzinne w parafii św. Jerzego w Sopocie...jedno (!!!!)spotkanko :) anusia coś na włosy.... (8) Dziewczyny, mam strasznie suche włosy....czy możecie polecić cos sprawdzonego... anulka adres kwiaciarni eustomki? (6) hej wszytskim! gdzies podzialam adres kwiaciarni w ktorej pracuje eustomka:(... Lenka-81 naszyjnik (39) Szukam ładnego naszyjnika do sukni w stylu tego zamieszczonego ponizej, czy... kajka26 Rodizio (8) czy ktoś ma może zarezerwowany termin w Rodizio i chciałby z niego z jakiegoś... myszesza S I E R P I E Ń 2006! - odstąpimy lokal!!! (1) Hotel FALKO, Rumia, termin w Sobotę! Duża, elegancka sala, lekko 100 osób.... btx Zespoły (1) No w końcu znalazłam zespół :) szukałam w necie, mogę podać wam ciekawe... Irka Długość welonu... (14) Ostartnio siedzę i dumam nad długością welonu. Mam juz welon dł 80/60 z... nacia