slub w piatek (13) chcemy zrobic wesele w estragonie ale terminy w tych mc co nas interesuja sa... pola28 lesne fiolki w lipcu na wiazanke (6) czesc ludziki, szukam kwiaciarni ktora jest w stanie zrobic mi bukiet z... mig odkupię pare drobiazgów :) (14) Ślub w sierpniu, ale tak powoli zbieram co potrzebne, na pewno do tego... beata81
suknia z salonu agnes (11) Czy któraś z was ma może zdjęcie sukni z salonu agnes model 1497??( nie... sol do SOL12 (2) podaj sowj adres @ bo nie moge wyslac fotek ;-( margaretka co sadzicie o Zielonej Papudze ? (4) czesc Wam, mam pytanie co sadzicie o zielonej papudze czy ktos z was ma... wicherek szukam kogos ze szkoly muzycznej (9) potrzebuje jakiegos zdolnego ucznia szkoly muzycznej,studenta ktory... pola28 wesele w Cristalu ? (11) Interesuje mnie czy ktos robil badz byl :) na weselu w Cristalu, jakies... Olka Ile kosztuje garnitur? (14) Zastanawiam się ile przeznaczyć na garnitur. Kupić gotowy, czy może uszyć u... KB okres a wesele (13) Hej Dziewczyny, troche glupio brzmi ale pytanie przyziemne: jak najlepiej... XXXX prognoza pogody - czerwiec (8) witam, Panny Czerwcowe, czy nie przeraza was prognoza pogody na czerwiec??... Kropka-m zdjęcia wiazanek (7) Hej dziewczyny! Macie może jakieś zdjecia wiązanek ślubnych. W szczególności... katarzynka Szukam firmy robiącej zaproszenia w Gdańsku (6) Szukam dobrej firmy robiącej zaproszenia na ślub w Gdańsku. Jeśli ktoś może... KB fryzury slubne (5) Gdzie znaleźć zdjęcia fryzur slubnych? słoneczko 26 buty rozmiar 37 (8) odkupie buty slubne w kolorze jasnego ecru najlepiej sandalki. sprawa pilna! Agusia pilnie kamerzysta (1) dziewczyny prosze o pomoc i na maila przesyłajcie namiary do swoich... monia. Pokaz mody ślubnej w klifie! (13) Witajcie, Chciała bym się spytać czy ktoś z Was był na pokazie sukien... Anastazja ile kosztuje slub koscielny??? (8) sluchajcie,bylismy na pierwszym spotkani w kosciele aby ustalic date i... pola28 Zespół muzyczny na WESELE 5 SIERPIEŃ 2006 (1) Poszukuję zespołu na wesele, które odbędzie się 05.08.2006. Wymagany skład... ds42 !!! targi 15-18 marca 2006 (1) Słuchajcie kochani 15-18 marca 2006 odbęą się w Gdańsku na ul. Beniowskiego... ds42