Kobieta w kulturze (1) Nie samym slubem kobieta żyje;) szykuje sie fajna konferencja 8 marca... Haniastaa Dobra wizażystka..ktoś zna? (7) Czy ktoś z was może mi polecić kogoś kto dobrze robi makijaż...pilnie... olenka bizuteria do tej sukienki (11) Pomyslow mi brak:( Bo powinno byc cos srebrnego, nie widac tutaj ale na... MadziaK
wypożyczenie dekoracji (5) Kiedyś ktoś pisał o kwiaciarni, która wypożycza dekoracje do kościoła -... katarzynka Hurra ;) (6) Dziewczyny jak się cieszę ;) udało mi się jednak zamienić suknie i mam moją... Lamia Co Wy na to ? :) (7) Pytanie podatnika: Czy otrzymane prezenty weselne oraz kwoty pieniężne... Pumka do slubujacych w Bernardzie (30) Heja, jak tam po spotkaniu z ksiedzem na ktore mielismy sie stawic w polowie... Danuska KNUR I MOZDZEK!KTO TO? (1) UWAGA NA TYCH DWOCH,POKAZALI SIE PRZED CHWILA NA FORUM A JUZ CHCA... pola28 kto do ołtarza z panna mlodą (23) co sadzicie zeby ojciec panny mlodej zaprowadzil ja do oltarza i tam "oddał"... sylvia orkiestra z perkusją (13) Szukamy orkiestry z "żywą" perkusją. Jeśli ktoś zna namiary na takie... ds42 lista ślubujacych forumowiczek 2006 (2 marca) (1) LISTA ŚLUBUJĄCYCH FORUMOWICZÓW 2006: LUTY’2006 KASIA&RAFAŁ kościół św.... agusia1 ALLABAMA (42) Czy ktos z Was bawil sie moze lub slyszal cos na temat zespolu Allabama z... Thomas kopiowanie zdjęc ze stron www. (13) Mam pytanie. Jak skopiowac zdjecie ze stony internetowej, gdy po wcisnieciu... gosiksz Bon Prix-bielizna (8) Dziewczyny czy kupowałyście już cos wysyłkowo, no. z Bon Prix? Warto? Jak z... ewelina00 pomysly na zawartosc ksiegi... (31) Witajcie! Szukam pomyslow na zawartosc ksiegi slubnej. Nie chce miec tego... Soltera do RIJA (2) rija i co z ta kolezanka co gra na pianinie?pytalas? pola28 SUKNIA WIECZOROWA (10) czesc! mam pytanie odnosnie sukienek wieczorowych, moga byc tez jakies... gosiksz śpiewanie na ślubie (4) Cześć wszystkim !!! Chciałabym dowiedzieć się od Was, co sądzicie o śpiewaniu... Anula ginące wątki (2) czy ktoś wie czemu giną niektóre watki? smutny welon z lamówką czy delikatnie zakończony? (13) mam dylemat....suknia biala z opadającymi ramiączkami, u gory zdobiona... ostasia