Ślub - muzyczna oprawa (28) Witamy serdecznie wszystkie Młode Pary i zapraszamy do skorzystania z naszej... emisjaglosu koronka na suknie (1) czy ktos wie, gdzie mozna kupic koronke / tiul haftowany (z koralikami) w... Aldabra przejazd do kosciola/USC - razem czy osobno? (14) :) Juz chyba pytalam o to, ale w dalszym ciagu nic madrego nie wymyslilam. Bo... MadziaK
najlepszy prezent ślubny!!! (35) Najfajniejszym i najbardziej oryginalnym prezentem ślubnym może być lampa(... ania222 podziekowania dla rodzicow niekonwencjonalnie:) (4) Zaraz ktos na mnie bedzie krzyczal, ze reklamuje, ale coz. Ja sie... MadziaK wolny termin......gratis.. (3) Posiadamy wolny termin w Święta Wielkanocne.... bingo suknie Madonna? (8) Gdzie moge znaleźc suknie Madonna-interesuje mnie konkretnie kolekcja... birdka Problemy z lokalem w sierpniu 2006? - HOTEL FALKO, Rumia - odstąpimy miejsce! (1) Duża, elegancka sala, myślę że spokojnie nawet na 100 osób. POLECAM!!!!... btx zakupie welon i bolerko (12) jak w temcie chetnie nabęde welon którtki lub półkrótki.. jak najprostrzy.. i... abc ile czasu na makijaż? (7) dzwoniałm dzisiaj umówic się na makijaż ślubny i zdziwiło mnie to, że Pani... pati0305 łapino-ośrodek DEC (1) cześć czy Ktos z was zna jakies opinie na temat ośrdoka wypoczykowego w... wewa nowa stronka Marietty- galeria (5) Czy widziałyście nową galerię na stronce Marietty , co sądzicie ? Strasznie... Anka 81 divina sposa (11) Wie moze ktos czy w trojmiescie dostane te sukienki? Miezylam dzisaj model... sweety Nowy Port / Brzeźno - FRYZJER (16) może jest ktoś tu na tym forum, kto może polecić lub odradzić... z góry... Maciejka Salon urody GARCON-opinie (2) Czy ktoś korzystał z usług salonu urody GARCON w Gdyni ul.Wolności 4... 100DORKA umowa (19) Dziewczyny macie moze jakas umowe na wynajem sali, prosze przeslijcie mi na... meg Pod Aniołem - Brzeźno (1) Dowiadywałam się o uroczystość weselną w Domu Imprezowym Pod Aniołem w... tin2 Szale, etole, rekawiczki... (4) Dziewczyny co niektore prosilyscie o jakies zdjecia szali, rekawiczek.... Rija Bielizna, ponczochy, podwiazka... (45) DZIEWCZETA co sadzicie, by poruszyc ten temat? Przeciez to tez bardzo wazne... Rija pałac w Zwartowie (6) Dziewczyny,czy któraś była w ośrodku Relekas,który mieści się w pałacu w... aniania