ktos kto fajnie gra na przyjeciach! (6) no i pieknie! mialam robic tylko skromne przyjecie a moja mamcia sie upiera... pola28 Suknia - Rumia Janowo (11) Dziewczyny, moja siostra ma do sprzedania suknię ślubną, rozmiar 38, na... Karolinka 29 Czy ktos korzystal z ogloszen "Sprzedam suknie" na Weselniku? (2) Potrzebuje Waszej pomocy. Nawet 20% ogloszen nie zawiera zadnego kontaktu:... anusia
NIEBIESKA PIOSENKA (19) ma ktoś tą pioseneczkę? Chętnie bym posłuchała a nie moge znaleźć :( Magdalejna Prosba do Dori (5) Kochana Dori... Kiedys mi przesylalas piekne propozycje koszyczkow - zamiast... habibi29 wizażystka i fryzjerka (23) Poszukuję dobrej wizażystki i fryzjerki. Będę wdzęczna za pomoc guta 16.09-Kamerzysta i Orkiestra!!!!! (13) Proszę o jakieś namiary na FAJNEGO Kamerzystę i na jakąś dobrą orkiestrę. Z... Madzik:) Do Ola i Tomek (15) Czytalam, ze macie wesele w zatoce... My tez mamy ale na 09.09. Na ile osob... sweety solange (33) Czy ktos ma lub wie gdzie można znaleźć zdjęcie sukni - model SOLANGE (jest... Asiek1 Kiedy to wszystko... (3) Witam serdecznie, Od dłuższego czasu śledze to forum i może to dziwne cieszę... Kasiad Zostało kilka wolnych miejsc! (1) Zapraszamy wszystkie pary na specjalnie przygotowany dla Was Wieczór dla... Zapraszamy! haffner,rezydent?ktos tam robil? (21) czy robil ktos przyjecie w haffnerze lub rezydencie?ktos poleca i twierdzi ze... pola28 Salon Mody "Natalia" ul. 3maja w Gdyni (12) hej Dziewuszki, czy któraś z Was kupowała lub zamówiła suknie w tym salonie ?... Magdalejna gazety ślubne (7) które polecacie? Rina DO BEATA81 (2) Autor: beata81 22-02-2006 11:33 wyślij odpowiedź Więc ustalone:... gosia**## WRÓBLÓWKA/Otomin (1) Witam Was serdecznie i... może tak nie ładnie od razu po prośbie:), ale liczę... nina zalamka MAGNAT (14) Wlasnie sie podlamalam. Mam juz wplacona zaliczke w Magnacie a dowiedzialam... habibi29 Proszę o pinie na temat Dworku Oleńka!! (45) Please napiszcie mi wszystko co wiecie o dworku Oleńka pozdrowionka ;) Milunia ile wczesniej do kosciola? (11) sluchajcie dopiero zaczynam wszystko zalatwiac.napiszcie ile trzeba wczesniej... pola28 kieca na poprawiny (37) dziewczyny macie już kieckę na poprawiny (jeśli robicie), bo ja mam w czerwcu... silka